1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Gülen'i hangi ülkeye yerleştirecek
Gülen'i hangi ülkeye yerleştirecek

Gülen'i hangi ülkeye yerleştirecek

Hükümetin Fethullah Gülen'i ABD'den istemesiyler harekete geçen cemaat Gülen için yeni bir ülke arıyor. Abdulkadir Selvi ve Nagehan Alçı Gülen'in yeni adresini açıkladı...

A+A-

Erzurum Güncel- iadesinin isteneceğini açıklanırken cemaat cephesinin alternatif arayışında olduğu iddia edildi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Dört Bir Taraf'ta konuşan Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi cemaatin Fethullah Gülen için yeni bir ülke aradığını iddia ederken bu ülkenin neresi olduğuna dair çarpıcı bir kulis paylaştı.

İADE TALEBİNİN ARDINDA MGK İRADESİ VAR

Gülen'in iadesi için hakkında kesinleşmiş bir ceza olmasına gerek olmadığını, yargılama sürecinde savcılığın iade talebinde bulunabileceğini kaydeden Selvi, sürecin başladığını ve iade kararının ardında MGK iradesinin de bulunduğunu söyledi.

CEMAAT AFRİKA'DA GüLEN İçİN YENİ BİR YER ARIYOR

Cemaatin Gülen için yeni bir ülke aradığını iddia eden Selvi bu ülkenin Afrika'da olduğunu söyledi:

"Başbakan'ın ABD'ye ikinci bir önerisi daha var. ABD Gülen'i sınırdışı da edebilir diyor. Doğrusu ben Pensilvanya'ya yakın kaynaklardan Afrika'nın bir ğlkesinde Gülen için alternati bir yer hazırlandığını duydum."

NAGEHAN ALçI DİREK üLKE ADI VERDİ

Programın diğer yorumcularından Nagehan alçı ise Selvi'nin iddiasına destek verirken bir adım daha atarak direk ülke adı verdi. Alçı "Afrika'nın bayağı uç bir ülkesinden, Güney Afrika'da... Bana da öyle duyumlar geliyor." diyerek Gülen'in yeni adresinin Güney Afrika olabileceğini iddia etti.


İnternethaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.