1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Güzellikte Doktor Dokunuşu
Güzellikte Doktor Dokunuşu

Güzellikte Doktor Dokunuşu

Özlem Özge Güzellik Merkezi sahibi Özge Kahraman, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak tıp doktoru oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Özlem Özge Güzellik Merkezi sahibi Özge Kahraman, tıp fakültesinden üstün başarı ile mezun olarak tıp doktoru oldu. Yaptıkları işlemler ile adından sıkça bahsettiren kahraman çıktıkları bu yolda kapsamlarını genişleterek hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.
Erzurum’da üç yıldır güzellik alanında hizmet veren “Özlem Özge Güzellik Merkezi” bölgesinde bir ilke imza atarak danışanlarına “Güzellik Koçluğu” hizmetini sunuyor. Ayrıca Doktor Özge Kahraman’ın koordinasyonunda ilerleyen Özlem Özge Akademi Markası güzellik alanında çalışmak isteyen kadınlara eğitimler vererek sektöre kalifiye eleman yetiştirmekte. Özlem Özge Güzellik Merkezi aynı zamanda, cilt bakım protokolleri, kaş tasarım işlemleri özellikle microblading ve altın oran kaş tasarımı, dudak renklendirme kalıcı eyeliner, kirpik bakımları ipek kirpik kirpik lifting uygulamaları, el ve ayak sağlığı işlemleri,manikür pedikür protez tırnak ve kalıcı oje gibi işlemlerle danışanlarına aralıksız hizmet veriyor.

ERZURUM’DAN ULUSAL BİR MARKA ÇIKARTACAĞIZ

 

Dr. Özge Kahraman ona destek olan ve varlığıyla onu motive eden ablası Özlem Kahraman ile birlikte bu sektörün Erzurum’dan ulusal bir marka çıkartabileceğini, sektörde gösterdikleri başarı ve performansla insanların kendilerini takip ettiklerini ve franchising başvurularının olduğunu ama bunun için medikal estetik alanlarındaki eğitimini bitirmeyi beklediğini söyleyerek yakın bir zamanda bu konuda da çalışmalarına hız vereceğini söyledi. Bu amaçla ülke genelinden francihisng başvurularını almak için ; Marka Tescili işlemlerini tamamlayarak sektörde tescilli bir marka olduklarını, yine yoğun ve titiz bir çalışma ile İso 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve İso 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi  Belgelerini almaya hak kazandıklarını belirterek son olarakta alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını ve  www.ozlemozgeguzellik.com adresinden online francihisng başvuruları almaya başladıklarını ve yapılan başvuruların kendileri ve francihisng danışmanları tarafından incelendiğini belirterek yola sağlam adımlarla devam ediyoruz dedi.

Ticarette ayakların yere sağlam basmanın ne kadar önemli olduğuna vurgulayan Kahraman, “amacımız bünyemizde bulunan usta öğreticiler, ustalık belgeli çalışanlar ve uzman estetisyenlerimiz ile Erzurum’dan başladığımız bu yolda bir Türkiye  markası olmaktır” dedi.

Akademik eğitimini başarıyla tamamlamasının ardından, Doktor Kahraman, merkezimize gelen danışanlarımıza sağlık alt yapılı, alanında eğitimli çalışanların, profesyonel hizmet sunarak zincir bir marka haline gelmeyi hedefliyoruz. Yakın bir zamanda medikal estetik ve alternatif tıp uygulamalarını da bir doktor eliyle profesyonel bir şekilde merkezimizde yapmaya başlayacağız” dedi.

64943e346f039.jpgguzellige-doktor-dokunusu-8383-webp.webp

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.