1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Haluk Bilginer'den sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama
Haluk Bilginer'den sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama

Haluk Bilginer'den sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama

Önceki akşam 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununda sahnede fenalaşan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Haluk Bilginer, taburcu olduktan sonra seyircisinin karşısına çıktı. Bilginer, sahne sonrasında sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Önceki akşam Kadıköy'de 'Kundakçı' isimli tiyatro oyunuyla seyircisinin karşısına çıkan Haluk Bilginer, sahnede fenalaşmıştı. 68 yaşındaki Bilginer'in, Caddebostan Kültür Merkezi’ndeki oyunun ikinci perdesinde tansiyonunun düştüğü belirtilmişti.

Usta sanatçı, çağrılan ambulansla hemen hastaneye kaldırılmış ve yapılan testler sonrasında gece saatlerinde taburcu olduğu açıklanmıştı.

Usta oyuncu, sağlık durumunun iyiye gitmesi ve doktorundan da onay alarak dün akşam 'Kundakçı' oyunuyla yine Caddebostan Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluştu.

Bilginer, sahne çıkışında arabasının içinden gazetecilerin sorularını yanıtladı. Usta oyuncu, "Kardiyolojik açıdan sınıfı geçtim. Kalpte falan sorun yok" dedi. Tedbir amacıyla tiyatro salonu önünde bir ambulans bekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.