1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hanifi Macit'e MHP'de üst düzey görev
Hanifi Macit'e MHP'de üst düzey görev

Hanifi Macit'e MHP'de üst düzey görev

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Erzurumlu Prof. Dr. M. Hanifi Macit, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Jeopolitika ve Siyasal İşlerden Sorumlu Baş Danışmanı olarak görevlendirildi.

A+A-

Gazete Güncel-Erzurum’da 28’inci dönem milletvekili seçimlerinde MHP’den aday gösterilen Prof. Dr. M. Hanifi Macit, geçtiğimiz Mart ayında MHP MYK üyesi seçilmişti. Erzurumlu Prof. Dr. M. Hanifi Macit, MHP’de üst düzey yeni bir göreve getirildi. 

Macit, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Jeopolitika ve Siyasal İşlerden Sorumlu Baş Danışmanı oldu. MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Macit’i tebrik ederek, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin, Jeopolitika ve Siyasal İşlerden Sorumlu Baş Danışmanı olarak görevlendirilen MHP MYK Üyemiz Sayın Prof. Dr. M. Hanifi Macit hocamızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Prof. Dr. M. Hanifi Macit kimdir?

Prof. Dr. M. Hanifi Macit, 1976 Erzurum Oltu doğumludur. Macit, 2012 yılında Doçentlik, 2017 yılında Profesörlük unvanlarını almıştır. Siyaset felsefesi alanında çalışan Macit’in Faşizm ve Nazizm, Siyaset Felsefesi Sözlüğü, Tarih Felsefesi, Siyaset Felsefesine Giriş, Hukuk Devleti isimli kitapları ile birlikte çok sayıda ulusal ve uluslararası kitap bölümü, makale ve bildirisi bulunmaktadır. Macit, son olarak ise geçtiğimiz yıl gerçekleşen 28’inci dönem milletvekili seçimlerinde MHP’den Erzurum Milletvekili Adayı gösterilmişti. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Manolya BULUT-Pusula Gazetesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.