1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Harika Avcı'dan kötü haber!
Harika Avcı'dan kötü haber!

Harika Avcı'dan kötü haber!

Maddi krizler yaşayan Harika Avcı'dan kötü haber! Tedaviyi reddediyor...

A+A-

Geçtiğimiz yıl siroz teşhisi konulan 63 yaşındaki şarkıcı Harika Avcı'nın tedavi olmayı reddettiği öğrenildi. Bir dönemin önemli assolistlerinden Harika Avcı'nın 'manevi oğlum' dediği Harun Başal da bu gelişmeyi doğruladı. Başal, "Kimseyle görüşmek istemiyor. Evden çıkmıyor. Tedavi olması gerekiyor. Tedaviyi de kabul etmiyor" dedi.

Güzelliğiyle Yeşilçam'a damga vuran ve uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam süren Harika Avcı'nın sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ortaya çıkmıştı. Zaman zaman parasız kaldığı ve zor günler geçirdiğine dair haberlerle gündeme gelen Avcı'ya siroz teşhisi konulmuştu.

MADDİ KRİZLER YAŞIYORDU

Uzun yıllardır gözlerden uzak bir hayat süren Harika Avcı'nın tedavi olmayı reddettiği ortaya çıktı. HaberTürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre; yaşadığı maddi krizler ve bunalım nedeniyle zor günler geçiren Harika Avcı'yı yakınlarının ikna etmeye çalıştığını öğrenildi.

3621337_131f92db98db3bdf36423dc2c0fde528_640x640
Harika Avcı'nın 'manevi oğlum' dediği Harun Başal da bu gelişmeyi doğruladı. Avcı'nın hem bedenen hem de ruhen yaşadığı sıkıntıların devam ettiğini belirten Başal, "Kimseyle görüşmek istemiyor. Evden çıkmıyor. Tedavi olması gerekiyor. Tedaviyi de kabul etmiyor" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.