1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Havalimanı'nda uçak pistten çıktı!
Havalimanı'nda uçak pistten çıktı!

Havalimanı'nda uçak pistten çıktı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçak pistten çıkarak parçalandı. İzmir-İstanbul seferini yapan uçakta 177 yolcu bulunuyordu. İlk gelen bilgilere göre uçak kazasında hayatını kaybeden olmadı.

A+A-

Erzurum Güncel- Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Pegasus Havayolları’na ait bir uçak pistten çıktı. Edinilen son dakika bilgisine göre; İzmir-İstanbul seferini yapan özel bir havayolu şirketine ait uçak, inişten sonra Sabiha Gökçen Havalimanında pistten çıktı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edilirken bölgede yoğun araştırmalar da sürüyor.

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken uçaktaki yolcular da tahliye ediliyor. Ulaştırma Bakanlığı'ndan gelen ilk açıklamaya göre; uçakta 177 yolcu var, can kaybı yok.

Yaşanan kazanın ardından Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlara kapatıldı.

İŞTE UÇAK KAZASINDAN İLK GÖRÜNTÜLER

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçak pistten çıktı! İşte ilk görüntüler

 

İzmir-İstanbul seferini yapan özel bir havayolu şirketine ait uçak, inişten sonra Sabiha Gökçen Havalimanında pistten çıktı. Konunun aktarılması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Uçakta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Hasar oluşan uçaktaki yolcular tahliye ediliyor. Bu arada, Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi gereken uçakların İstanbul Havalimanı'na yönlendirildiği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.