1. HABERLER

  2. GENEL

  3. HDP Diyarbakır mitinginde patlama!
HDP Diyarbakır mitinginde patlama!

HDP Diyarbakır mitinginde patlama!

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) Diyarbakır'da düzenlediği mitingde patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 1'i polis yaklaşık 13 kişinin yaralandığı belirtildi.

A+A-

Erzurum Güncel- HDP’nin mitinginde trafo yakınlarında patlama meydana geldi. Patlamada yaralanan yaklaşık 20 kişinin ambulanslarla hastanelere kaldırıldığı belirtildi. Patlama sonrasında bölgede büyük panik yaşanırken, bazı noktalarda bir grup ile polis ekipleri arasında olaylar çıktı. Polis ekipleri gruba biber gazı ile müdahale etti.
öte yandan trafo patlamasının teknik olarak demir kapıyı kıracak güçte olmadığı, trafo etrafında farklı bir patlama meydana gelmiş olabileceği belirtiliyor.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ’TAN İLK AçIKLAMA

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş miting alanındaki trafo patlamasıyla ile ilgili, ‘’Hiç bir tahrike mahal vermeden herkesi il binamızın önüne davet ediyorum’’ dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır’da miting alanında meydana gelen trafo patlamasına ilişkin resmi Twitter adresinden bir açıklama yaptı.

 

Demirtaş mesajında, ‘’Birazdan Diyarbakır il binamızın önünde açıklama yapacağım. Hiç bir tahrike mahal vermeden herkesi il binamızın önüne davet ediyorum. BARIŞ kazanacak, bundan emin olun ve sağduyuyu elden bırakmayın’’ ifadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.