1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hedef 2032'de şampiyonluk
Hedef 2032'de şampiyonluk

Hedef 2032'de şampiyonluk

Büyükekşi: “Milli takımımızın EURO 2024'e en iyi şekilde hazırlanması için her türlü tedbiri aldık. 2032 yılında İtalya ile birlikte ev sahipliği yapacak olduğumuz şampiyonada hedefimiz Avrupa şampiyonu olabilmek.

A+A-

Gazete Güncel- Türkiye Futbol Federasyonu, Sürat Kargo ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma doğrultusunda Sürat Kargo, A Milli Erkek Futbol Takımı'nın 2 yıllığına destek sponsor oldu. Törende konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2032 Avrupa Şampiyonası'nda zafere ulaşmayı hedeflediklerini söyledi: "Montella göreve geldikten sonra FIFA ve UEFA sıralamasında yükselişe geçen milli takımımız, inşallah şampiyonada da yükselişine devam edecek. Buna inancımız tam. Hamit Altıntop ve Mustafa Eröğüt, milli oyuncularımızı yakından takip ediyor

HOCA SIKI ÇALIŞIYOR

FIFA ve UEFA sıralamasında yükselişe geçen milli takımımıza sponsor olunması son derece anlamlı. Vincenzo Montella, gerek yurt içi gerek yurt dışında oyuncularımızı yerinde takip ediyor. Milli takımımızın EURO 2024'e en iyi şekilde hazırlanması için her türlü tedbiri aldık. 2032 yılında İtalya ile birlikte ev sahipliği yapacak olduğumuz şampiyonada hedefimiz Avrupa şampiyonu olabilmek. Genç bir takımız. Alt yaş gruplarındaki milli takımlar ile de yakından ilgileniyoruz. Kulüplerinde şampiyon olan Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu ve Yunus Akgün'ü tebrik ediyorum.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.