1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Herkesin merak ettiği o soruya yanıt geldi
Herkesin merak ettiği o soruya yanıt geldi

Herkesin merak ettiği o soruya yanıt geldi

Yavuz Ağıralioğlu canlı yayında esip gürlemişti! Herkesin merak ettiği o soruya yanıt geldi, Meral Akşener'in haberi var mıydı?

A+A-

Erzurum Güncel- İYİ Parti ile CHP arasında yaşanan adaylık krizi tatlıya bağlanmış, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun da kampanyaya katılmasından sonra İYİ Parti, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek vermişti. İYİ Parti'nin önemli isimlerinden Yavuz Ağıralioğlu'nun CHP ve Kılıçdaroğlu'nu işaret ederek 'Kurduğumuz masada bize kumpas kuruldu' sözleri gündem olmuştu.

Yavuz Ağıralioğlu'nun o sert sözlerinin ardından gözler İYİ Parti lideri Akşener'e çevrilmişti. O göndermelerin devamında Akşener'in süreçten haberdar olduğuna yönelik ithamlar söz konusuydu. Aradan geçen günlerin ardından İYİ Parti'den resmi açıklama geldi!

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs seçimlerinde yeniden cumhurbaşkanı adayı olmasıyla ilgili Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) itiraz edeceklerini duyurdu. Sözlerine devam eden Zorlu; Yavuz Ağıralioğlu hakkında da konuştu.

'YAVUZ BEY'İN AÇIKLAMALARI GENEL BAŞKANIMIZIN BİLGİSİ DAHİLİNDE OLMADI'

"Değerli arkadaşımız Yavuz Bey'in açıklamaları Sayın Genel Başkanımızın bilgisi dahilinde olmamıştır. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. İmza attığımız seçim ittifakının da sonuna kadar arkasındayız. Bize ittifak eleştirisi yapan hükümet, şimdi ittifak derdine düştü.

AA-20230320-30623920-30623918-IYI_PARTI_SOZCUSU_KURSAD_ZORLU_BASIN_TOPLANTISI_DUZENLEDI

İYİ PARTİ'DEN HÜDA PAR TEPKİSİ: 'IRKÇILIK KOKAN...'

"HÜDA PAR ne diyor? İlköğretim öğrencilerine okutulan ırkçılık kokan andımız kaldırılmalıdır, Türklük esasındaki ayrıştırıcı dil terk edilmelidir. Koruculuk sistemi kaldırılmalıdır. Birçok madde. Kimler kimlerle beraber bunun sonucunu da inşallah 14 Mayıs'ta göreceğiz!"

ERDOĞAN'IN ADAYLIĞINA İTİRAZ EDİLDİ

Kürşad Zorlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı hakkında YSK'ya itiraz edileceği açıklamasının ardından İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, YSK önünde yaptığı açıklamada itirazın sunulduğunu duyurdu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum