1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Hınıs'ı karıştıran olay: CHP İlçe Başkanı Karabey okul bastı
Hınıs'ı karıştıran olay: CHP İlçe Başkanı Karabey okul bastı

Hınıs'ı karıştıran olay: CHP İlçe Başkanı Karabey okul bastı

Hınıs Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenciler arasında çıkan kavga, ailelerin de olaya dahil olmasıyla büyüdü. İddiaya göre, öğrenciler arasında yaşanan tartışmanın ardından okula gelen yakınlar arasında arbede yaşanırken, okul müdürü yaralandı.

A+A-

G azete güncel- Erzurum’un Hınıs ilçesinde bulunan Hınıs Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenciler arasında çıkan kavga, ailelerin de olaya dahil olmasıyla büyüdü. İddiaya göre, öğrenciler arasında yaşanan tartışmanın ardından okula gelen yakınlar arasında arbede yaşanırken, okul müdürü hafif yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Geçtiğimiz 5 Haziran tarihinde Hınıs Meslek Lisesi’nde iki öğrenci arasında sınıf içerisinde “kız meselesi” nedeniyle kavga çıktı. İddiaya göre öğrencilerden U. O. K. ile G. A. G. arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.Olayın ardından yaklaşık 15-20 dakika sonra öğrencilerden U. O. K.’nin Hınıs CHP İlçe Başkanı olan Babası Ali Ümit Karabey ve yakınları, okula gelerek G. A. G. yönelik saldırı girişiminde bulunulduğu öne sürüldü. Yaşanan gerginlik sırasında ortamı sakinleştirmeye çalışan Okul Müdiresi Ebru Yürekseven,  elinden hafif şekilde yaralandı.

İhbar üzerine güvenlik güçleri okula gelerek olaya müdahale etti. Cumhuriyet Başsavcılığı, yaşananlara ilişkin çok yönlü tahkikat başlatıldığı bildirildi.

Pusula’nın ulaştığı Hınıs CHP İlçe Başkanı Ali Ümit Karabey, olayı doğrularken, iki gencin ailelerin araya girmesi ile barıştırıldığını, tarafların birbirinden şikayetçi olmayacağını söyledi.

 

 

Cihat İncesu/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.