1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. "Hudutsuz Sevda" dizisindeki kadın cinayeti sahnesi kan dondurdu
"Hudutsuz Sevda" dizisindeki kadın cinayeti sahnesi kan dondurdu

"Hudutsuz Sevda" dizisindeki kadın cinayeti sahnesi kan dondurdu

FOX'un yeni dizisi "Hudutsuz Sevda" dün akşam ilk bölümüyle yayımlandı. Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in başrolünde yer aldığı dizinin kadına yönelik şiddeti adeta teşvik eden bazı sahneleri büyük tepki çekti.

A+A-

Erzurum Güncel- FOX ekranları için hazırlanan "Hudutsuz Sevda" adlı dizi dün ilk bölümüyle izleyicinin beğenisine sunuldu. Dizinin bir bölümünde kadın cinayeti sahnesinin  ayrıntılı bir biçimde ekrana verilerek, adete şiddeti teşvik etmesi büyük tepki topladı.

Söz konusu sahne sosyal medyada gündem olurken, izleyiciler kanala da tepki gösterdi.

CİNSEL SALDIRI VE ŞİDDET!

Kadına şiddet olayları günden güne artarak devam ederken, ekranlarda bu kadar ağır içerikli şiddet sahnelerinin gösterilmesi sosyal medyada tepkilere sebep oldu.

Dizinin ilk bölümünün son sahnesinde bir kadının vahşice öldürüldüğü sahne, izleyicilerin kanını dondurdu. Dizide şiddetin yanı sıra cinsel saldırı sahnelerinin de yer alması, izleyicilerin dizinin yayımlandığı kanal yönetinine ve RTÜK'e de tepki göstermesine sebep oldu.

RTÜK'ün söz konusu diziye ceza vermesi gerektiğini söyleyen izleyiciler, "Bu saçmalığı nasıl kabul edip oynadınız?" diyerek oyunculara da sitem etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.