1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Hurma’dan babaya son görev
Hurma’dan babaya son görev

Hurma’dan babaya son görev

Erzurumspor’da İdari Menajerlik Yapan Fatih Karagümrük Kulüp Başkanı Süleyman Hurma’nın babası Ziya Hurma hayatını kaybetti. Ziya Hurma’nın cenazesi İstanbul Tuzla’da toprağa verildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma’nın babası hayatını kaybetti.

Bir dönem Erzurumspor’un İdari Menajerliğini yapan Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük’ün başkanı Süleyman Hurma babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Hurma’nın babası Ziya Hurma, hayatını kaybetti. Baba Hurma’nın cenazesi Tuzla Yıldız Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Ziya Hurma’nın naaşı Tuzla Aydınlı Köyü Mezarlığı’na defnedildi.

Kırmızı-siyahlı kulüp açıkladı

Kırmızı-siyahlı kulübün konuyla ilgili resmi siteden yaptığı açıklama şöyle;

“Başkanımız Süleyman Hurma’nın kıymetli babası Ziya Hurma Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Sayın başkanımıza, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.”

Başkanımız Süleyman Hurma’nın babası Ziya Hurma, son yolculuğuna uğurlandı.

Yazıcı ve Koç  Hurma’yı cenazede yalnız bırakmadı

Cenazeye Erzurumlu olan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da katıldı, Yazıcı ve Koç,  Hurma’yı teskin etmeye çalıştı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Bilgehan Cenk Sürmen, Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, TFF Başkan Vekili Murat Aksu ile Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya ve  TFF eski Asbaşkanı Servet Yardımcı da cenaze namazına katıldı.

Pirlo da cenaze namazına katıldı

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo ile A Takım oyuncuları, Kadın Futbol Takımı ile Kadın Takımı Teknik Direktörü Bahar Özgüvenç, Kırmızı-siyahlı kulübün eski teknik direktörü Şenol Can, Tolunay Kafkas, Shota Arveladze gibi isimlerin yanı sıra Karagümrüklü taraftarlar ve aile yakınları katıldı.

Cenaze namazının ardından Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ve 2. Başkan Serkan Hurma taziyeleri kabul etti.

TFF’den başsağlığı mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi sitesinden Ziya Hurma’nın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

TFF, taziye mesajında “VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Asbaşkanı Süleyman Hurma’nın babası Ziya Hurma’nın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Ziya Hurma’ya Allah’tan rahmet; Sayın Süleyman Hurma, ailesi, yakınları ve Fatih Karagümrük camiasına başsağlığı dileriz.” İfadelerine yer verdi.

Bizde Pusula Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Süleyman Hurma ve ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.