1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. İdo Tatlıses'ten şaşırtan İbrahim Tatlıses yorumu!
İdo Tatlıses'ten şaşırtan İbrahim Tatlıses yorumu!

İdo Tatlıses'ten şaşırtan İbrahim Tatlıses yorumu!

İbrahim Tatlıses'in küçük oğlu İdo Tatlıses'in ikiz çocukları olacak. Özel açıklamalarda bulunan İdo Tatlıses, bu anlarda babası İbrahim Tatlıses için kurduğu bir cümle ile şaşırttı.

A+A-

Erzurum Güncel- İbrahim Tatlıses'in küçük oğlu İdo Tatlıses, ikiz bebek babası olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a özel açıklamalarda bulunan İdo Tatlıses, hislerini şu sözlerle anlattı:

"Çok heyecanlıyım. Hayatımızda yeni bir sayfa başlayacak. Bambaşka bir sayfa olacak. Bebek bize sürpriz oldu. Hele Yasemin için çok büyük sürpriz oldu. Yazı böyle geçirmek istemezdi."

Allah 'plan yapmayın' dedi

İdo Tatlıses açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

""Yaşımız gençken 'oraya gideriz, burada gezeriz' diye düşünüyorduk ama Allah 'plan yapmayın' dedi. Yasemin söylediğinde çok değişik hissettim, mutlu oldum. Gerildim de aynı zamanda...

İkiz olacağını duyunca bize ikinci sürpriz oldu. Şu an benim için zorluk yok ama Yasemin için çok zor oluyor. Neden cennet annelerin ayakları altında onu bu süreçte daha iyi anladım. Daha doğmadan panikledim, sağlıkla gelsinler inşallah."

"Babamın ağzında bakla ıslanmıyor"

"Babama bir şey söylenmiyor. Ağzında bakla ıslanmıyor. Babama aslında bir magazin sayfası açmak lazım. Bütün haberleri paylaşıyor. 'İkiz' deyince o da çok şaşırdı. Herkes çok mutlu ama en çok da Yasemin ile ben mutluyum.

Çocuk odası henüz yapmadık ama iki ay sonra ufaktan başlarız."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.