1. HABERLER

  2. GENEL

  3. İhanet örgütü Ermeni meselesini kaşıyor!
İhanet örgütü Ermeni meselesini kaşıyor!

İhanet örgütü Ermeni meselesini kaşıyor!

İhanet için hiçbir fırsatı kaçırmayan Fetullahçı Terör Örgütü şimdi de 1915 olaylarının yıldönümünde sözde Ermeni soykırımını gündeme getirmek için gün sayıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- İhanet için hiçbir fırsatı kaçırmayan Fetullahçı Terör Örgütü şimdi de 1915 olaylarının yıldönümünde sözde Ermeni soykırımını gündeme getirmek için gün sayıyor. Fahrettin Altun “FETÖ’yü unutmuyoruz değil mi” başlıklı yazısında FETÖ’nün son ihanetlerine yer veriyor.

Bugün FETÖ ABD başta olmak üzere Batı ülkelerinde Türkiye'yi yıpratmak için varını yoğunu seferber ediyor.
Bir yandan Özgür Suriye Ordusu ile ilgili yalanlar ortaya atıp Türkiye Cumhuriyeti devletini teröre destek veren ülke gibi göstermeye çalışıyor.

Öte yandan Türkiye'yi işgalci bir güç gibi göstermeye, Afrin harekâtını PKK'ya karşı değil de Kürtlere karşı bir savaş gibi yansıtmaya uğraşıyorlar.
FETÖ bütün bunları sadece doğrudan kendilerine bağlı militanlar üzerinden yapmıyor, aynı zamanda Can Dündar gibi fonladığı isimler üzerinden de yapıyor.

FETÖ'cüler sırf bu ülkeye, bu millete zarar vermek için 1915 olaylarının yıldönümünü iple çekiyorlar. Nisanda "Ermeni soykırımı" safsatasının Batı ülkelerinde gündeme gelmesini, bunun üzerinden Türkiye'ye çeşitli yaptırımlar uygulanmasını temin etmeye çalışıyorlar.

Washington'da çalabildikleri her kapıyı çalıp Türkiye düşmanlığı yapıyorlar.

Türkiye Cumhuriyeti devleti nasıl ülke içinde bu hainlerin inlerine girdiyse, ülke dışında da bu hainlerin inlerine girecek. Girmek zorunda. PKK'nın da FETÖ'nün de uluslararası ayakları zayıflatılmadan bu istiklal mücadelesi başarıya ulaşamaz...

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.