1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İkinci Etap Başlıyor
İkinci Etap Başlıyor

İkinci Etap Başlıyor

Geçtiğimiz Cuma günü ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayan BB Erzurumspor, yeni transferlerin de katılımıyla bugün ikinci etap çalışmalarına start veriyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden BB Erzurumspor’da ikinci etap kam çalışmaları bugün başlıyor.

Dadaşlar, Cuma günü yaptığı son antrenmanın ardından ilk etap kamp çalışmalarına nokta koyarken, oyunculara iki gün izin verilmişti. Mavi-beyazlılar, bugün saat 18:00’de kulüp tesislerinde bir araya gelerek ikinci etap kampına start vererek, lig başlayıncaya kadar hazırlıklarını kendi tesislerinde gerçekleştirecek.

Yeni bir hikaye peşinde

Zorlu pandemi sürecinde takımını Süper Lige taşıyan BB Erzurumspor, Süper Ligde yeni bir hikaye yazmanın peşinde.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni sezon öncesi tesislerinde Cuma günü gerçekleştirdiği birinci etap kamp çalışmalarını tamamlayarak iki günlük izne ayrıldı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek de yaptığı açıklamada, Süper Lig’de yeni bir hikaye yazmak istediklerini söyledi.

Bugün top başı yapacak

Bugün yeni sezon ikinci etap kampı için toplanarak hazırlıklarına devam edeceklerini belirten Mehmet Özdilek, “21 takımla oynayacağız. 40 maç olacak, Türkiye Kupası’nı da koyarsanız ortalama bir Anadolu takımı en az 45 maç oynayacak. Süper Lig’deki prosedür devam ediyor. 28 kişilik kadro olması lazım. Buradan hesap yapılmalı. Genç oyuncular da kadroda olacak ama minimum 10 oyuncuyu kadroya katmalıyız. Erzurum’da taraftarımızla birlikte yaşadığımız futbol sevgimizi başarılı bir şekilde sürdürmek istiyoruz. Her zaman ifade ettiğim tek şey, kalan hikayeyi başarılı bir şekilde tamamladık. Süper Lig’den ayıldıktan soran yarım kalan hikayemizi tamamlayarak Süper Lig’e geri döndük. O bitti. Yeni bir hikaye yazmalıyız. Erzurum şehri futbolu seven ve Anadolu kültürünü yaşayacağınız bir yerdir. Yeni sezonda takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.