1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. İletişim Fakültesi öğrencilerinden coşkulu festival
İletişim Fakültesi öğrencilerinden coşkulu festival

İletişim Fakültesi öğrencilerinden coşkulu festival

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri güz şenlikleri kapsamında spor festivali düzenledi. Cumhuriyet'in 100. yılına özel organize edilen festivalde futbol, voleybol, basketbol ve satranç branşları yer aldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri güz şenlikleri kapsamında spor festivali düzenledi. Cumhuriyet'in 100. yılına özel organize edilen festivalde futbol, voleybol, basketbol ve satranç branşları yer aldı.

Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında etkinlikler son sürat devam ediyor. Bu kapsamda Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri güz şenlikleri düzenledi. Takım oluşturarak turnuvaya dahil olan öğrenciler, festivalde üçer, beşer ve altışar kişilik gruplar halinde yarıştı.

Takımlarına isim verdiler

Kıyasıya rekabetin sürdüğü turnuvada öğrenciler takımlarına Karagülle, Şimşek Hız, Fırtına, Real Tortum, Pota’nın Dadaşları, Hırslılar, Esrarengiz, Torul FC, Zulümpiacos, Karakobralar, Kuzey, Dede, Cumhuriyet, Minik Yıldızlar, Altın Güvercin, Ha Ho, 100. Yıl, Elros, Eczacıbaşı Vitra, Tuğba’nın Melekleri, Barbieler ve Filenin Dadaşları gibi isimler verdi.

İkincisi düzenlendi

Festivalin sorumlu hocalarından Fatih Değirmenci, üniversiteye yeni dahil olan öğrencilerin kaynaşmasına vesile olduklarını dile getirerek, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz festivalde fakülte takımlarına ve üniversite takımlarına sporcular bulabiliyoruz" dedi.

İletişim Fakültesinin kendi imkânlarıyla, festivali gerçekleştirdiğini söyleyen sorumlu öğrenci Mehmet Yıldırım, ise Erzurum'a pek çok şehirden insanın geldiğini ifade ederek, “Spor Festivali’nin amacı bu kadar öğrenciyi bir araya getirip onlarla keyifli bir aktivite yapmak." dedi.

Turnuvanın sonucunda kazanan yarışmacılara madalya verildi.

Cavit Emre Şen/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.