1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İlk adım atıldı, Meclis'te EYT maratonu başladı!
İlk adım atıldı, Meclis'te EYT maratonu başladı!

İlk adım atıldı, Meclis'te EYT maratonu başladı!

İlk adım atıldı, Meclis'te EYT maratonu başladı! Kademeli prim günü için AK Parti'den açıklama: 'Bu apaçık bir iftiradır...'

A+A-

Erzurum Güncel- EYT düzenlemesi TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı. Teklifle ilgili son rütuşların yapılması planlanırken kademeli prim günü tartışmalarıyla ilgili AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan yeni açıklama geldi. "Ortaya koyduğumuz teklifle 'kademeli prim şartı' getirildiği sözü iftira, yalan" dedi. Öte yandan düzenlemenin Genel Kurul'a geleceği tarih de netleşti.

GELECEK HAFTA GENEL KURUL'A GELECEK

Komisyonun söz konusu çalışmaları bugün tamamlanması beklenirken, gelecek hafta ise Genel Kurul gündemine gelmesi ve kanun teklifinin kısa sürede yasalaşması öngörülüyor.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yaptığı açıklamada "EYT düzenlemesini önümüzdeki hafta salı günü Genel Kurul gündemine almayı planlıyoruz" diye konuştu.

2

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını sunulan kanun teklifi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi planlanıyor. Yürürlüğe girdikten sonra da Mart ayında EYT'lilerin emekli maaşlarını alması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.