1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. İlk görüşte aşık olduğunuzun 3 kanıtı
İlk görüşte aşık olduğunuzun 3 kanıtı

İlk görüşte aşık olduğunuzun 3 kanıtı

İlk görüşte aşk herkese nasip olmaz. Ama uzun süreli ilişkilerin birçoğu ilk görüşte karşı cinsten elektrik aldığını ifade ediyor. Peki aşkın kanıtları neler? Heyecan mı? Çok konuşmak mı? İşte yanıtı...

A+A-

Erzurum Güncel- İlk görüşte kalp ritmini bozuluyorsa eyvah! Çünkü kalp duyguların yuvasıdır. Bu demek oluyor ki duygusal bir devrim içerisindesiniz. Peki ilk görüşte aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız? İşte detaylar...

Aşk karşılıklı yaşanınca çok keyifli bir duygu olabiliyor. Aşık olup olmadığınızı anlamanız için ise birkaç done yeterlidir. Peki ilk görüşte aşkın 3 kanıtı nedir?

İLK GÖRÜŞTE AŞKIN 3 KANITI

HEYECAN: Aşk heyecanı da beraberinde getirir. Heyecan duygusuna bağlı olarak gösterilen davranışlar aşka yordanabilir. Kişi çok konuşuyorsa veya hiç konuşmuyorsa heyecanlanmış olabilir. İlk etapta göz teması kuramamak da heyecanın bir belirtisidir. Kişinin donuk bir ifade veya çok güleç bir tavır takınması da heyecanın ve coşkunun kanıtıdır.

HİPNOTİZE OLMAK: Aşık olan kişi partnerinin anlattığından çok onunla ilgilenir. Onu dinliyormuş gibi yapsa da bulutların üzerine çıkmıştır bile. Bu nedenle aşık kişi doğru ve yanlışı kavrayamaz. Çünkü gözleri karşısındakinden başkasını görmez.

YAKIN DURMAK İSTER: Aşık mesafe istemez. Hep gölgesinde ve yanı başında durmak ister sevdiğinin. Bu nedenle ilk buluşmada karşınızdaki kişinin size aşık olup olmadığını anlamak için size hangi mesafede durduğunu inceleyebilirsiniz. Beden dili, jest ve mimikler de duyguları ele verir.

AKŞAM

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.