1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. İnci Taneleri'nin senaryosu Gönül Yarası filminden çalıntı mı?
İnci Taneleri'nin senaryosu Gönül Yarası filminden çalıntı mı?

İnci Taneleri'nin senaryosu Gönül Yarası filminden çalıntı mı?

Kubilay Aka, rol aldığı İnci Taneleri dizisinin senaryosunun Gönül Yarası dizisinden çalıntı olduğu iddialarına cevap verdi. Kubilay Aka, "Yılmaz Erdoğan'ın böyle bir şeye ihtiyacı olacağını düşünmüyorum. Türkiye'nin en iyi senaristi" dedi

A+A-

Erzurum Güncel- Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı 'İnci Taneleri' dizisinin çalıntı olduğu, Gönül Yarası filmiyle aynı senaryoya sahip olduğu iddia edilmişti. Snob Magazin'in özel haberine göre; Kubilay Aka, hem bu konu hem de İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu.

Aka, "Dizi çok güzel gidiyor. Sette eğleniyoruz. Aile olduk. Güzel açtık. İşin içinden Yılmaz Erdoğan olduğu için izlenmeyeceğini düşünmedim. Kalemine çok güveniyorum" dedi. Aka senaryoyu ifşaladığı için Yılmaz Erdoğan'ın kendisine kızıp kızmadığı sorusuna, "Çok tepki veren biri değil. İşinde gücünde... Yılmaz Erdoğan'ı çok seviyorum" cevabını verdi.

Dizinin 'Gönül Yarası' filminden esinlenmesi iddialarına oyuncu, "Yılmaz Erdoğan'ın böyle bir şeye ihtiyacı olacağını düşünmüyorum. Türkiye'nin en iyi senaristi. Çoğu senarist onun öğrencisi... Çalmaya ihtiyacı yok. Kalbiyle yazan biri. Yılmaz Erdoğan'ı böyle bir şeyle suçlayıp, yargılamayalım. Birçok film birbirine benziyor. Ben çalıntı olduğunu sanmıyorum. Zaten Yılmaz Erdoğan emeğe saygılı biridir" yanıtını verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.