1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Instagram, daha fazla para kazandıracak özelliğini başlattı
Instagram, daha fazla para kazandıracak özelliğini başlattı

Instagram, daha fazla para kazandıracak özelliğini başlattı

Instagram kullanıcıları istedikleri içerik üreticilerin (influencer) özel canlı videolarını ya da hikayelerini para karşılığında izleyebilecek. Sosyal medya devi, influencerların daha fazla para kazanmasını sağlamak için yeni bir abonelik sistemini test

A+A-

Erzurum Güncel- Teknoloji şirketi Meta’ya ait Instagram, resmi olmayan verilere göre 2 milyar kullanıcıya 2021’in son çeyreğinde ulaştı. Ancak şirket, daha fazla kullanıcı çekmek ve içerik üreticilerini memnun edecek bir platform olmak için yeni özellikler geliştiriyor. 

Instagram, 10 ABD'li içerik oluşturucu ile yeni abonelik özelliğini test etmeye başladı. Bu içerik oluşturucular, abonelik fiyatlarını aylık 0,99 dolar ile 99,99 dolar arasında belirliyor. 

INSTAGRAM ABONELİK SEÇENEKLERİ YOLDA

Sosyal medya devinde bu özelliğin ilk işaretleri aslında Kasım 2021’de görüldü. O tarihte Instagram’da uygulama içi satın alma olarak Instagram Abonelik seçenekleri şeklinde ortaya çıktı. Nihayetinde bu abonelik seçeneği bazı kişiler için kullanımda.

Bir içerik oluşturucuya abone olan Instagram kullanıcıları, yalnızca abonelere özel hikayelere, canlı yayınlara ve diğer içeriklere erişebilecek. Ayrıca aboneler, mor rozetler alarak yorumlarda ve direkt mesajlarda öne çıkacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.