1. HABERLER

  2. GENEL

  3. İnterpol'ün her yerde aradığı kaçak kadın milyarder Nusret'in Dubai'deki restoranında ortaya çıktı
İnterpol'ün her yerde aradığı kaçak kadın milyarder Nusret'in Dubai'deki restoranında ortaya çıktı

İnterpol'ün her yerde aradığı kaçak kadın milyarder Nusret'in Dubai'deki restoranında ortaya çıktı

Dünyada açtığı yeni restoranların tanıtımı için gelen ünlü konuklarının fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Nusret bu kez baltayı taşa vurdu.

A+A-

Erzurum Güncel- Dünya Kupası'ndaki "şovuyla" tüm dünyaya kendisini tanıtan, sevildiği kadar eleştirilerin de hedefinde olan Nusret Gökçe yine gündemde.

Salt Bae'nin sahibi Nusret Gökçe’nin Dubai’deki restoranına gelen milyarder bir kadının fotoğrafı dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Ünlü şefin elleriyle yemek yedirdiği kadının Interpol'ün hakkında kırmızı bülten çıkardığı, eski Angola Başkanı Jose Eduardo dos Santos'un kızı 49 yaşındaki Isabel dos Santos olduğu ortaya çıktı. Interpol’ün kırmızı bültenle dünyanın her yerinde aradığı Santos’un eğlenceli halleri tepkilere neden oldu.

nusret7.jpg
Kaçak milyarderin tatillerinden paylaştığı fotoğraflar ülkesinde çok konuşuluyor.

Interpol’ün hakkında zimmete para geçirme, dolandırıcılık, nüfuz ticareti ve kara para aklama iddialarıyla tutuklanması için kırmızı bültenle arama kararı çıkarttığı Afrika’nın en zengin kadını olarak kabul edilen Santos’un sosyal medyada paylaşılan karesi kısa sürede gündem oldu.

nusret2.jpg
Isabel dos Santos gece hayatına düşkünlüğüyle biliniyor.

2017 yılına kadar 38 yıl hüküm süren Angola’nın eski başkanı Jose Eduardo dos Santos’un yönetimi sırasında 5 milyar dolarlık parayı aklamakla suçlanan Isabel dos Santos hakkında uluslararası tutuklama emri çıkartılmıştı.Interpol’un resmi raporlarına göre Santos’un sıklıkla Portekiz, İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde olduğu belirtiliyor.

Polisin arama kararına rağmen Santos, lüks gezilerine devam ediyor. Son olarak Katar’daki Dünya Kupası’ndaki fotoğraflarını yayınlayan Santos, Nusret Gökçe’nin Dubai’deki restoranında et yerken görüntülendi. Gökçe’nin kadını elleriyle beslediği anlar Santos’un bir arkadaşının sosyal medya hesabından paylaşıldı.

nusret3.jpg

Venezuela'da muhalefetin önde gelen isimleri ve sosyal medya kullanıcıları, ülkelerinde ekonomik kriz yaşandığı bir dönemde Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun İstanbul'da Nusr-Et adlı lüks bir lokantada yemek yemesine tepki göstermişti.

nusret5.jpg
Venezüela Devlet Başkanı Maduro, Nusret'in restoranında yemek yemişti.

 

KAYNAK: halktv.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.