1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İyi Bir Test Oldu
İyi Bir Test Oldu

İyi Bir Test Oldu

“Çok fazla hazırlık maçı oynadık” diyen Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, “Skorlara hiç takılıp kalmadık. Tüm oyunculara maçlarda şans verdik" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- “Çok fazla hazırlık maçı oynadık” diyen Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, “Skorlara hiç takılıp kalmadık. Tüm oyunculara maçlarda şans verdik. Şansını çok iyi kullanan oyuncularımız oldu. Bu anlamda 7 müsabakada yoğun bir tempo yaşadık ama kazanımlarımız fazla oldu” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden biri olan BB Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Dadaş, lig öncesinde 7 hazırlık maçı yaparken, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, skorlara takılıp kalmadan bu müsabakalarda elde ettikleri kazanımlara baktıklarını söyledi.

Genç çalıştırıcı, “Bakıldığı kısa sürede çok yoğun bir hazırlık maçı oynadık. İki günde bir müsabaka oynadık. Bu takımlardan dördü Süper Lig ekibi, biri Çaykur Rizespor gibi Süper Ligden yeni düşmüş bir takım. İki de Gürcistan kulübü ile özel maç oynadık. Bu karşılaşmaların skorlarına bakmadan, elde ettiğimiz kazanımlara odaklandık” dedi.

Parçaları birleştirerek bir bütün oluşturduk

Parçaları birleştirerek bir bütün oluşturduklarını ifade eden Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, “Bu süreci bu kulüp yaşayacaktı yaşadı. Süper Lige çıksaydık da bu süreci yaşayacaktık. Çünkü transfer tahtamız kapalı. Bu süreci şehir ve taraftar olarak hep birlikte iyi yönetirsek, büyük bir kazanım elde etmiş olacağız. Burada özellikle hazırlık maçlarında kiralıktan dönen ya da geçtiğimiz sezon az süre almış oyuncular ile gençlere ağırlık verdik. Skorlar belki hepimizin canını sıkmış olabilir. Ama bizim bu süreçte hesaplarımız farklıydı. Bizim adımıza doğru bir test oldu diyebiliriz bu hazırlık maçları için” diye konuştu.

Bazı gençler umduğumdan daha iyi çıktı

Dadaşların Teknik Patronu Muzaffer Bilazer, “Hazırlık maçlarına baktığımızda kişisel hatalar ve tecrübesizlikten kaynaklanan goller yedik. Ama ben hiç skora bakmadım. Performansından memnun olduğum genç futbolcular oldu. Onların performansı bizleri mutlu etti. Öyle genç oyuncumuz var ki, ilk onbire koyacağız, ama onların daha iyi olması ve daha iyi bir seviyeye gelmesi için de çalışacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.