1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İyi Ki Doğdun Estrela
İyi Ki Doğdun Estrela

İyi Ki Doğdun Estrela

Erzurumsporlu teknik heyet ve futbolcular Estrela için doğum günü sürprizi yaptı. Teknik Patron Muzaffer Bilazer, pastadan kesilen ilk dilimi Portekiz asıllı Angolalı oyuncuya ikram etti. Genç hoca, “Estrela’nın doğum günü bize güzel bir moral oldu” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK’da antrenman öncesinde teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanları Portekiz asıllı Angolalı orta saha oyuncusu Estrela’nın doğum günü nedeniyle bir sürpriz hazırladı.

Antrenman sahasında başarılı orta saha oyuncusu için pasta kesen Mavi-beyazlılar, Angolla milli takımının formasını da terleten Estrela’nın doğum gününü kutladı.

27 yaşına ayak basan orta saha oyuncusuna kesilen pastanın ilk dilimini ikram eden Teknik Patron Muzaffer Bilazer, “Estrela’nın doğum günü bizim için büyük bir moral kaynağı oldu. Oyuncumuzu yeni yaşından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Bu arada Mavi-beyazlı kulüpte Estrela’nın doğum günü nedeniyle paylaşım yaptı.

Paylaşımda,  “Futbolcumuz Estrela’nın yeni yaşını kutluyor; sağlıklı ve mutlu bir sezon geçirmesini diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.