1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İyi Parti Milletvekili aday adayı Uçar; Çözülemeyecek problem yoktur
İyi Parti Milletvekili aday adayı Uçar; Çözülemeyecek problem yoktur

İyi Parti Milletvekili aday adayı Uçar; Çözülemeyecek problem yoktur

Ülke genelinde zor bir zamandan geçildiğine dikkat çeken İYİ Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Canan Uçar, “ Vatandaşımız yarınını düşünmekten yoruldu, mutlu yüz görmek imkânsızlaştı. Ancak Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir problemi yok” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Ülke genelinde olduğu gibi Erzurum’da da vatandaşların geçim derdi ile uğraşmaktan ciddi anlamda yorulduğuna dikkat çeken İYİ Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Canan Uçar, yaşanan sorunların adeta çığ gibi katlanarak milletin sırtına her geçen gün yük olarak bindiğini söyledi.

Türkiye’de aşılamayacak sorunun bulunmadığını ifade eden Uçar, “ Evlatlarının eğitimlerinin derdine düşen, borç içinde ay sonunu getirmeye çalışan veliler, işyerini siftahsız kapatan esnafımız, evine bir kilo et alamayan emeklimiz, traktörü kapının önünde çürüyen çiftçimiz, artan enflasyon nedeni ile geçinemeyen asgari ücretlimizin derdine dert eklendi. Etrafımızda mutlu yüz görmek neredeyse imkansızlaştı” dedi.

Palandöken İlçesi’nden belediye başkan adayı olarak İYİ Parti’den aktif siyasete girdikten sonra partisinin ülke genelindeki kadın adayları içinde ‘en çok’ oyu alarak dikkatleri üzerine çeken ve birisi eczacılık olmak üzere 4 fakülte bitiren Eczacı Canan Uçar, yaşanan sorunları Meclise taşıyarak sessizlerin sesi olmaya talip olduğunu ifade etti.

Kentin yöresel ve doğal ürünlerini Türkiye’ye tanıtmak ve kadın istihdamını artırmak amacıyla kurulan KADAMA Kadın Kooperatifinde konuşan Uçar, alanlarında yetişmiş insanların İYİ Parti kadrolarında saf tuttuğunu dile getirdi. Uçar, “  Kişilerin kaprisleri değil, milletin iradesini tecelli ettirmek için göreve hazırım. Yıllardır yaptığımız saha çalışmalarımızda eksiklikleri görerek, ne istediğini bilen bir ekibe sahibiz” ifadelerini kullandı.Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum