1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. İzmir'de özel harekatçı dehşeti!
İzmir'de özel harekatçı dehşeti!

İzmir'de özel harekatçı dehşeti!

İzmir’in Çiğli İlçesi’nde eşi ile aralarında sorunlar bulunan Özel Harekat polisi Sinan Ö., park halindeki bir polis otomobilinin camını kırdı, içine girdiği araçtaki telsizle meslektaşlarına seslendi. Eşinin yanına getirilmesini isteyen ve ateş ederek 3.

A+A-

Erzurum Güncel- Saat 02.00 sıralarında tabancayla çevreye ateş açıldığı ihbarını alan polis ekibi bölgeye ulaştı. Havaya ateş açan sivil kıyafetli kişi, polisin uyarılarına rağmen ateş açmayı sürdürünce durum merkeze iletildi. Takviye gelen ekipler, ateş açan kişinin etrafını çevirmeye çalıştı. Silahlı kişi, park halindeki polis ekip otomobilinin camını kırdı, ardından araca girip telsizi kullanarak ekiplere seslendi. Hakkari özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Sinan ö. olduğu söyleyen silahlı kişi, eşinin yanına getirilmesini istedi.

CİNNET GEçİREN POLİS, MESLEKTAŞLARINA ZOR ANLAR YAŞATTI / Foto Galeri

Sinan ö., polis telsizinden kendisiyle konuşan komisere de "Ben eşimle konuşmaya geldim. Sağ olsun sivil ekipten, 'Gel kardeşim konuşalım' dedi. Tamam dedim ve samimiyetine sizin gibi güvendim. Kendisiyle oturduk derdimi anlattım, içimi döktüm kardeş gibi. ‘Gel’ dedi ‘savcılığa çıkalım’ dedi. Komiserim ben 4 gündür buradayım ve 3 defa savcılığa çıktım. Bu saatten sonra kimse beni savcının karşısına çıkaramaz. Buraya eşim gelsin tamam mı komiserim. Daha çok kötü şeyler olacak. Ben hiçbir memur arkadaşı da görmek istemiyorum. Benim memur arkadaşlarla sorunum yok, onlar işini yapıyor. Anlıyor musun komiserim. Bu saatten sonra kimse benim yanıma yanaşmasın, komiserim. Hiçbir birimden hiçbir ekip yanaşmasın. Yanaşacaksa da özel harekattan kendi şubemden birisi gelsin yetkili birisi gelsin" dedi.

Ardından havaya ateş açan Sinan ö. ekip otomobilinden uzaklaştı, sokaklarda ateş açarak gezinmeye devam etti. İzmir özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli uzman ekiplerin ikna çalışması sonucu 3.5 saat sonra Sinan ö. teslim oldu.

Evli ve 2 çocuk babası Sinan ö.’nün 4 gün önce İzmir’e geldiği eşiyle sorunları olduğu belirtildi. Sinan ö., çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek soruşturma başlatıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.