1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Jelibondan sonra şimdi de montaj taziye: 'Danışman yaptı' diyerek özür diledi
Jelibondan sonra şimdi de montaj taziye: 'Danışman yaptı' diyerek özür diledi

Jelibondan sonra şimdi de montaj taziye: 'Danışman yaptı' diyerek özür diledi

Melih Gökçek, eski Beşiktaşlı futbolcu Vincet Aboubakar'a yapılan montaj bir görseli sosyal medya hesabından paylaşarak karakol baskınında şehit olduğunu yazdı. Gökçek paylaşımı silerek özür diledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündem oldu. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Vincent Aboubakar için yapılan bir görseli gerçek zannederek paylaşan Gökçek, gelen tepkiler üzerine paylaşımı sildi.

Gökçek yaptığı paylaşımda, "Somali'den gelip Türk vatandaşı olan, senin ülken ve senin inancın için savaşan Abu Bakeroğlu PKK'ların yaptığı baskında şehit oldu" ifadelerini kullandı.

abu-bakeroglu-7ghb.jpeg

Paylaşıma gelen yanıtların ardından fotoğrafı kaldıran Gökçek, "Özür dilerim danışmanımın yaptığı hatadan hemen haberim oldu ve bu açıklamayı yaptım" diye yazdı.

Gökçek'in paylaşımının ardından Vincent Aboubakar ismi Twitter'da gündem oldu.

Daha önce de 'jelibon' ile gündem olmuştu

Gökçek 28 Haziran'da katıldığı bir canlı yayında da Sözcü yazarı Muratoğlu'nun "Adıyaman’da iki kuyuda 6 milyar dolarlık jelibon rezervlerine rastlandı" sözlerini gerçek sanarak, “Adana’da yeni bir şey daha bulmuşlar. Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Araştıracağım ki bileyim. Onun adı var. Çocuklar yer ya. Jelibon. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş” ifadelerini kullanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.