
Judo'da yas: Dursun Düzgün hayatını kaybetti
Erzurum’un tanınmış milli judo antrenörlerinden Dursun Düzgün hayatını kaybetti. Uzun yıllar Yolspor ve DSİ gibi kuruluşların judo kulüplerinde antrenörlük yapan Dursun Düzgün, yaşadığı rahatsızlık sonucu vefat etti.
Gazete Güncel- Judo Milli takım antrenörlüğü de yapan, Erzurum’da sayısız judocu yetiştiren 67 yaşında ki Dursun Düzgün, bir süre önce çalıştığı Erzurum Adliyesi’nden emekli olmuştu.
Cenazesi Narmanlı camiinde kılınacak namazdan sonra Erzurum’da toprağa verildi. Düzgün, çalışkanlığı yanında beyefendi kişiliği ile de tanınıyordu.
Adı 2025 yılında Spor İl Müdürlüğü tarafından Palandöken spor kompleksinde ki bir odaya verilen Düzgün için taziye mesajları yayınlandı. Kendisi de eski bir milli boksör olan Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet Gökhan Yazıcı, ‘’Erzurum Yol Spor Kulübünde 1986”lı yıllarda spor yapmaya başladığımda tanıdım. Ahlakı, centilmenliği, naif kişiliği ile farklı branşta olsak da bizlere hep örmek bir karakter oldu Dursun Düzgün hocamız hep de öyle kalacak. Allah rahmet eylesin’’ dedi.
Şeyma TAHİR





HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.