1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. 'Kahramanlar-47' operasyonları: 28 terör hedefi imha edildi
'Kahramanlar-47' operasyonları: 28 terör hedefi imha edildi

'Kahramanlar-47' operasyonları: 28 terör hedefi imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde düzenlenen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında terör örgütü PKK'nın sığındığı 28 hedefin imha edildiğini, çok sayıda roketatar, el bombası ve 159 kilo patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Bakan Yerlikaya, Mardin, Bitlis, Şırnak, Batman, Siirt, Tunceli ve Diyarbakır'da, Dargeçit, Nusaybin, Beytüşşebap, Kozluk, Sason, Dicle, Lice, Silvan, Eruh, Mazgirt ve Cizre kırsalında düzenlenen operasyonun 131 tim, 1174 jandarma özel harekat, komando ve güvenlik korucularıyla J-SİHA- ATAK helikopterlerinin katılımıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu bilgilere yer verdi: 

@AliYerlikaya

Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla 7 ilde mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen “KAHRAMANLAR-47” operasyonlarında; 28 barınma alanı imha edilerek çok sayıda ROKETATAR, EL BOMBASI ile 159 kg PATLAYICI MADDE ele geçirildi. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden Terör Örgütlerine operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek. Milletimizin Duası Bizimle

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.