1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kapılarını Dadaş'a açtılar
Kapılarını Dadaş'a açtılar

Kapılarını Dadaş'a açtılar

Beşiktaş, Ümraniyespor ve Pendikspor kapılarını Erzurumspor’a açtı. Dadaşlar, Manisa hazırlıklarını üç kulübün tesislerinde yaptı. Mavi-beyazlılar, bugün İzmir’e uçacak. Ardından Manisa’ya geçerek kampa girecek.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Ligde yarın 20. Haftasında Erdem Mertoğlu’nun düdük çalacağı 90 dakikada Manisa FK’ya konuk olacak Erzurumspor’da Manisa yolculuğu bugün İstanbul’dan uçakla yapılacak. İstanbul’daki hazırlıklarını tamamlayan Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki Erzurumspor, bugün İstanbul’dan İzmir’e uçacak. Mavi-beyazlılar, daha sonra karayolu ile Manisa’ya geçerek kampa girecek.

Üç kulübün tesislerinde çalıştı

Erzurumspor’u İş İnsanı Murat Şahsuvaroğlu Marriot Otel’de misafir ederken, Ümraniyespor, Beşiktaş ve Pendikspor kulüpleri de kapılarını Erzurumspor için açtı. Mavi-beyazlılar, üç kulübün tesislerinde antrenman yaparak Manisa FK’ya bilendi.

Dadaş gol çalıştı

Yarın saat 13:30’da Manisa FK karşısına puan ya da puanlar almak için çıkacak olan Erzurumspor, zorlu doksan dakika öncesinde son antrenmanını Pendikspor Tesislerinde yaptı. Teknik Patron Hakan Kutlu nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcular gol çalıştı.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.