1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaptanı, Formasından kart ayırdı!
Kaptanı, Formasından kart ayırdı!

Kaptanı, Formasından kart ayırdı!

Annesini toprağa verdiğinin ikinci gününde Mavi-beyazlı forma ile Ümraniye maçına çıkan ve Eren Tozlu’nun golünde asist yapan kaptan Mustafa Yumlu, gördüğü sarı kart nedeniyle Eyüpspor karşılaşması öncesi dört sarı kart cezalısı durumuna düştü.

A+A-

Erzurum Güncel- Kaptan, Eyüpspor’a karşı yok!..Erzurumspor Kaptanı Mustafa Yumlu, dört sarı kart cezalısı durumuna düştüğü için ligin ilk yarısının son hafta maçı olan Eyüpspor karşılaşmasında sahada olamayacak.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Futbol Kulübü’nün kaptanı Mustafa Yumlu, annesi Fatma Yumlu’yu kaybettikten sonra büyük bir üzüncü yaşarken, annesini toprağa verdikten iki gün sonra sahaya çıkarak Ümraniyespor maçında Mavi-beyazlı formayı terletmişti. Yaptığı fedakarlıkla tüm taraftarların yanı sıra kulüp yönetimi, teknik heyet ve kamuoyundan takdir gören deneyimli kaptanı formasından sarı kart cezalı oluşu ayırdı. Başarılı savunmacı, Ümraniye karşısında gördüğü sarı kartla dört sarı kart cezalısı durumuna düştü.

Dört sarı kart cezalısı duruma düştü

Ümraniyespor maçının 72. Dakikasında orta hakem Davut Dakul Çelik’ten sarı kart gören Dadaşların kaptanı Mustafa Yumlu, dört sarı kart cezalısı olduğu için Pazartesi günü oynanacak olan Eyüpspor müsabakasında forma giyemeyecek.

Bu sezon sekizinci kez sarı kart gören kaptan Yumlu, ikinci kez cezalı duruma düştü.

Kutlu alternatif düşünüyor!

 Deneyimli stoper, ligin 10. Haftasında dört sarı kart cezası nedeniyle Dadaşların deplasmanda 1-0 kazandığı Tuzlaspor karşılaşmasında forma giyememişti. Mavi-beyazlıların Teknik Patronu Hakan Kutlu, kaptan Mustafa Yumlu’nun sarı kart cezalısı durumuna düşmesi nedeniyle stoperde Mustafa Akbaş’ın yanına alternatif düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Fırat Şaşi’ye forma vermeyi planlarken, Ümraniye karşısında oyuna girdikten sonra iyi işler yapan Batuhan Artarslan’ı da stoper mevkiine çekebilir.

 

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.