1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. Kar alarmı, santim santim açıklandı!
Kar alarmı, santim santim açıklandı!

Kar alarmı, santim santim açıklandı!

Sonbaharda kar yağışı gerçekleşecek! Bazı illerde sıcaklar devam ederken o bölgelere kar alarmı verildi! Kar alarmı, santim santim açıklandı! Ordu, Giresun, Trabzon, Rize Artvin, Kars, Erzincan, Erzurum, Ardahan, Van dikkat...

A+A-

Erzurum Güncel- Kar bekleyenler istedikleri müjdeye kavuşuyor! Meteoroloji kaynaklarının yaptığı son güncellemede kuzey ve doğu bölgelerinin mevsim normallerinin üzerinde yağış alacağını belirtildi. Kaynakta kar yağışının gerçekleşeceği yerler de bildirildi.

ÖNÜMÜZDEKİ 10 GÜNE DİKKAT

f8jzegxwqaayolu.png

Önümüzdeki 10 gün için toplam yağmur miktarının anomalisini paylaşan meteoroloji sayfası toplam kar miktarını ve nerelere kar yağacağını paylaştı. Verilen bilgilere göre Doğu Karadeniz yaylalarına ve Doğu Anadolu kayak merkezlerine yoğun kar yağışı beklendiğini söyledi.

Meteoroloji kaynaklarından biri olan Meteoroloji Bey sayfası şu ifadeleri kullandı: “ECMWF 00z güncellemesi 240 saatlik önümüzdeki 10 günlük toplam yağmur miktarı ve anomalisi, soldaki 3.harita ise toplam kar miktarı (cm) kuzey ve doğu bölgelerimiz bu süreçte ortalamadan fazla yağış almaya aday ve Doğu Karadeniz yaylaları ile Doğu Anadolu kayak merkezleri yoğun kar almaya aday Her güncelleme değişime açıktır! Lakin genel mesaj iyi sayılır”

 

 

KARAR
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.