1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Karacan Erzurum'da, "Cumhurbaşkanımıza Hepimizin Borcu Var" Dedi
Karacan Erzurum'da, "Cumhurbaşkanımıza Hepimizin Borcu Var" Dedi

Karacan Erzurum'da, "Cumhurbaşkanımıza Hepimizin Borcu Var" Dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Bugün memleketin kurtulmasına vesile olan böyle bir liderin arkasında durmak hepimiz için onurdur." dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "2019'a giden süreçte çalışmalarımızı artırmamız gerekiyor. Bunda ne milletvekillerimizin ne belediye başkanlarımızın ne yöneticilerimizin hiçbirimizin hiçbir şekilde küsmeye, darılmaya, gücenmeye hakkı da yok haddi de yok. Çünkü cumhurbaşkanımıza hepimizin bir borcu var. Bugün memleketin kurtulmasına vesile olan böyle bir liderin arkasında durmak hepimiz için onurdur." dedi.

KENTTEKİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Karacan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Erzurum'da ziyaret ettiği Büyükşehir Belediyesine gelişinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet SekmenAK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa IlıcalıAK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve belediye çalışanları tarafından karşılandı.

Karacan, belediye ziyaretinde Sekmen'den kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

"CUMHURBAŞKANIMIZA HEPİMİZİN BORCU VAR"

Belediye ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçen Karacan, burada yaptığı açıklamada, 2019'a giden süreçte sivil toplum örgütleri ve teşkilatla hep birlikte borçlarını ödemek için bulunduklarını söyledi.

Kimsenin süreçte hiçbir hesabı ve farklı bir düşüncesi olmaması gerektiğini aktaran Karacan, şunları ifade etti:

"Biz bunun için buradayız, burada olmamız gerekiyor. 2019'a giden süreçte çalışmalarımızı artırmamız gerekiyor. Bunda ne milletvekillerimizin ne belediye başkanlarımızın ne yöneticilerimizin hiçbirimizin hiçbir şekilde bu süreçte küsmeye, darılmaya, gücenmeye hakkı da yok haddi de yok. Çünkü cumhurbaşkanımıza hepimizin bir borcu var. Bugün memleketin kurtulmasına vesile olan böyle bir liderin arkasında durmak hepimiz için onurdur. 2019'a giden bu süreçte hep birlikte heyecanımızla sadece bir Erzurum için değil dünyanın neresinde olursa olsun tüm arkadaşlarımızla beraber böyle bir çalışma sergilememiz gerekiyor."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.