1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Kardelen Kart, Artık kullanılamayacak
Kardelen Kart, Artık kullanılamayacak

Kardelen Kart, Artık kullanılamayacak

Erzurum'da toplu taşımada kullanılan Kardelen Kart yeni yılda yerini Erzurum Kart'a bırakacak. Sistemsel ve teknolojik olarak değişikliğe gidilen eski kartlar artık kullanılamayacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'da toplu taşımada kullanılan Kardelen Kart yeni yılda yerini Erzurum Kart'a bırakacak. Sistemsel ve teknolojik olarak değişikliğe gidilen eski kartlar artık kullanılamayacak.

Şeyma TAHİR/Pusula

Erzurum'da toplu taşımada kullanılan Kardelen Kart, tarih oluyor. Yeni yılda tamamen kullanımdan kaldırılacak olan Kardelen Kart yerini Erzurum Kart’a bırakacak. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ise vatandaşların kartlarını değiştirmeleri için duyuruda bulundu.

Yapılan bilgilendirmede sistemsel ve yeni teknoloji gereği değişime gidildiği belirtilirken, duyuruda şu ifadelere yer verildi: “İlimizde daha önce kullanılan Kardelen Kartların sistemsel olarak ve yeni teknoloji gereği Erzurum Kartla değişimi gerekmektedir. 31.12.2023 tarihine kadar Kardelen kart kullanıcılarının Erzurum Kart almaları önemle rica olunur. 01.01.2024 tarihinden itibaren Kardelen Kartlar kullanılamayacaktır.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.