1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Karın Ağrısı Sissoko
Karın Ağrısı Sissoko

Karın Ağrısı Sissoko

“Fazla naz aşık usandırır” derler…Sissoko’da o mesele… Dadaşların 10 numara pozisyonunda oynayan adamı , “Karnım ağrıyor” diyerek Malatya’ya gitmedi. Ardından da sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

A+A-

Erzurum Güncel- BB Erzurumspor’da İbrahim Sissoko krizi patlak verdi. Yeni teknik patron Mesut Bakkal, oyuncusuna “Sana ihtiyacım var. Oyun planımı senin üzerine kurdum” dedi. Sissoko, hocasına ‘Karnım ağrıyor. Beni kadrodan çıkar” dedi. Bunun üzerine Mesut Hoca, “O zaman bizimle Malatya’ya gel. Takımına destek ol, durumun düzelirse, bakarız sana şans veririz” dedi. Fildişi Sahilli oyuncu yine ikna olmadı ve ayağını diredi. “İlle de Malatya’ya gelmem” diye…

Bunun üzerine de Mesut Hoca, Sissoko’yu maç kadrosuna zorunlu olarak almadı. Fildişi Sahilli oyuncuya kulüp özür izni verdi.

Malatya’ya gitmedi sözleşmesini feshetti

Yaptığı hareketle kendisine hayran olan bir çok Erzurumspor taraftarını da hayal kırıklığına uğratan Sissoko, biriken maaş alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek sözleşmesini feshetti ve Erzurum’dan ayrıldı.

Edinilen bilgilere göre ise; Sissoko’nun fesih gerektiren bir alacağının bulunmadığı, dolayısıyla bu girişiminin haksız fesihe girdiği iddia edildi. Erzurumspor kulübünün bu yüzden İbrahim Sissoko ile ilgili hukuki süreç başlatacağı belirtilirken, 29 yaşındaki Fildişi Sahilili oyuncunun, söz konusu ayrılık kararını tam da ara transfer dönemine sayılı günler kala alması dikkat çekti. Bazı kaynaklar, Sissoko’nun başka bir kulüple anlaştığını iddia ederken, hukukçular ise, “Eğer ortada haksız bir fesih durumu varsa, bu durum hem oyuncuyu ve hem de iddia edildiği şekliyle anlaştığı kulübü de sıkıntıya sokar” değerlendirmesini yaptı.

 BB Erzurumspor, sözleşmesini tek taraflı fesheden İbrahim Sissoko hakkında yasal işlem başlattığını açıkladı.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.