1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Kayseri’de 4.8 büyüklüğünde deprem!
Kayseri’de 4.8 büyüklüğünde deprem!

Kayseri’de 4.8 büyüklüğünde deprem!

Kayseri'de deprem meydana geldi. Merkez üssü Hacılar ilçesi olduğu belirlenen depremin büyüklüğü 4.8 olarak açıklandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Çok sayıda ilde hissedilen depremi yaşayan vatandaşlar kendilerini sokağa atarken, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan ilk açıklama geldi.

Son dakika deprem haberi Kayseri'den geldi. Saat 05.28'de Hacılar ilçesinde de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7,0 kilometre derinliğinde kaydedilen sarsıntı nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. Depremi yaşayan vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Ekipler de sahada tarama çalışması başlattı.

 

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: OLUMSUZ DURUM GÖZÜKMÜYOR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, şu an için olumsuz durum olmadığını belirterek, "İlk belirlemelere göre merkez üssü Hacılar olan 4.8 şiddetinde bir deprem yaşadık.

fsf

İlk bilgilere göre olumsuz bir durumumuz yok. Ekiplerimiz sahada teyakkuz halinde. Lütfen resmî açıklamalara itibar edelim. Rabbim tüm afetlerden bizleri korusun” dedi.

 

1

2

DEPREM ANI KAMERADA

Öte yandan, meydana gelen deprem, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. Sarsıntıyla beraber raflarda bulunan ürünlerin yere saçıldığı anlar saniye saniye kaydedildi.

 

raf

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.