1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 'Kılıçdaroğlu'na gelen telefon' iddiası kulisleri hareketlendirdi!
'Kılıçdaroğlu'na gelen telefon' iddiası kulisleri hareketlendirdi!

'Kılıçdaroğlu'na gelen telefon' iddiası kulisleri hareketlendirdi!

'Kılıçdaroğlu'na gelen telefon' iddiası kulisleri hareketlendirdi! Özdağ'ın açıklamasından hemen sonra canlı yayında dikkat çeken sözler... "Biz karşıyız"

A+A-

Erzurum Güncel- Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, partisinin 2. turla ilgili merakla beklenen kararını bu akşam Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra yarın duyuracağını ifade etti. Özdağ'ın açıklamasının hemen ardından gazeteci İsmail Saymaz'dan çarpıcı bir iddia geldi. Özdağ, dün akşam Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde bir mutabakat metni sunduğunu bildirerek "Millet İttifakı'nın umarım olumlu cevabını iletecek" demişti. Süreç devam ederken Saymaz'ın Kılıçdaroğlu'na bir telefon gittiği iddiası dikkat çekti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura tamamlanmasıyla gözler ATA İttifakı'ndan gelen açıklamalara çevrildi. İttifak bu süreçte dağıldı, Sinan Oğan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklediğini duyurdu. Ümit Özdağ ve partisinin alacağı karar merakla beklenirken Özdağ da Kılıçdaroğlu ile bu akşam yeniden bir araya geleceklerini duyurdu. Özdağ, sunduğu mutabakat metnine vurgu yaparken Gelecek Partisi ile ilgili ses getirecek bir iddia ortaya atıldı.

'KILIÇDAROĞLU BİR TELEFON ALDI' İDDİASI

Özdağ'ın kararını açıklamasını canlı yayında değerlendiren gazeteci İsmail Saymaz, çok konuşulacak bir iddia öne sürdü. İddiaya göre Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ'ın mutabakat metniyle ilgili Gelecek Partisi'nden bir telefon aldı.

444

"METNE KARŞIYIZ"

Saymaz'ın iddiasına göre Kılıçdaroğlu'na giden telefonda Gelecek Partisi "Sözlü anlaşmaya varıyorsanız varın fakat yazılı ve bağlayıcı bir metne biz karşıyız" görüşünü bildirdi.

ÖZDAĞ'DAN MUTABAKAT METNİ VURGUSU

Ümit Özdağ 2. tur kararını bugün açıklayacağını belirtmişti, bugünkü açıklamasında ise sürecin şimdiye dek olumlu devam ettiğini belirterek açıklamasını yarına erteledi.

Ümit Özdağ'dan flaş 2. tur açıklaması! Gözler o görüşmeye çevrildiÜmit Özdağ'dan flaş 2. tur açıklaması! Gözler o görüşmeye çevrildi

AA-20230522-31207864-31207863-KILICDAROGLU_ZAFER_PARTISI_GENEL_BASKANI_OZDAG_ILE_GORUSTU (1)

Dün akşam Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdağ, Kılıçdaroğlu'na sunduğu mutabakat metninin Millet İttifakı paydaşlarınca görüşüleceğini belirtmişti.

GÜLTEKİN UYSAL'DAN O İDDİALARA YALANLAMA

Öte yandan sosyal medyada konuyla ilgili ortaya atılan iddialara Demokrat Partisi lideri Gültekin Uysal'dan yalanlama geldi.

321312i

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.