1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kılıçdaroğlu'ndan 'Kahve ısmarlayalım' diyen gence: Ağanın eli tutulmaz
Kılıçdaroğlu'ndan 'Kahve ısmarlayalım' diyen gence: Ağanın eli tutulmaz

Kılıçdaroğlu'ndan 'Kahve ısmarlayalım' diyen gence: Ağanın eli tutulmaz

Gençlerle bir kafede sohbet gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, bir gencin "Başkanım size kahve ısmarlayalım" ifadesine "Ağanın eli tutulmaz" karşılığı verdi.

A+A-

Erzurum Güncel- CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'ya gerçekleştirdiği ziyarette yaşanan izdiham nedeniyle esnaf ziyaretini iptal etti. Gençlerle bir kafede sohbet gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, bir gencin "Başkanım size kahve ısmarlayalım" ifadesine "Ağanın eli tutulmaz" karşılığı verdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışması için ziyaret ettiği Konya’da gençlerle bir kafede sohbet etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da eşlik ettiği Kılıçdaroğlu, gençlerin sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini anlattı.

Bir gencin “Nasılsınız” sorusuna “Gayet iyiyim. Koşturuyorum. İşim koşturmak” cevabı veren Kılıçdaroğlu, "size kahve ısmarlayalım" teklifi üzerine "Ağanın eli tutulmaz" dedi.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.