1. HABERLER

  2. GENEL

  3. KOBİ'lere yeni kredi desteği!
KOBİ'lere yeni kredi desteği!

KOBİ'lere yeni kredi desteği!

KOBİ'lere yeni kredi desteği! Hangi bankalar kredi veriyor? İşte detaylar...

A+A-

Erzurum Güncel- Milyonlarca kişiye yeni kredi müjdesi geldi. Kredi Garanti Fonu'nun KOBİ'lere yönelik hazırladığı kredi destek paketi, firmalara büyük kolaylık sağlayacak. Program kapsamında yüzde 80 KGF kefaletiyle KOBİ'lere 1 milyon 125 bin liraya kadar kredi imkanı sunulurken, başvurular da başladı. Peki hangi bankalar kredi veriyor? İşte son dakika kredi haberinin detayları...

TAKVİM

Erzurum Güncel- Kredi Garanti Fonu'nun (KGF), KOBİ'lere yönelik hazırladığı kredi destek paketi, firmaların elini rahatlatacak. Program kapsamında yüzde 80 KGF kefaletiyle KOBİ'lere 1 milyon 125 bin liraya kadar kredi imkanı sunulurken, başvurular da başladı. Krediler, 1 yıl ödemesiz, 60 aya kadar vadeyle kullanılacak.

 

 

İşte o bankalar: "Akbank, Alternatifbank, DenizBank, Garanti BBVA, Halkbank, ING Bank, İş Bankası, QNB Finansbank, Şekerbank, TEB, Yapı Kredi, VakıfBank, Vakıf Katılım, Ziraat, Ziraat Katılım."

Öte yandan kısıtlamalarda kapanan işyerleri için hibe desteği, düşük faizli kredi, borçların ötelenmesi ve fatura çıkarılmaması gibi tedbirler de gündemde.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.