1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Körfez'de Kutlu-Sağlam savaşı!
Körfez'de Kutlu-Sağlam savaşı!

Körfez'de Kutlu-Sağlam savaşı!

Futbolcu olarak birbirlerine defalarca rakip olan Hakan Kutlu ile Ertuğrul Sağlam bu akşam teknik adam olarak birbirlerine üstünlük kurmaya çalışacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Ligde 8. Haftanın perdesi bu akşam oynanacak olan Kocaelispor-Erzurumspor maçıyla başlıyor. Karşılaşma saha içinde iki takım oyuncuları kadar saha kenarındaki teknik adamları da yakından ilgilendiriyor.

Geçtiğimiz sezon ikinci yarıda göreve başladığı Erzurumspor’da taraftarların gönlünde taht kuran Teknik Patron Hakan Kutlu ile Kocaelispor’da eski başarılarını tekrarlamak isteyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam bu akşam saha kenarından önemli sınavlar verecek.

Futbolcu olarak Süper Ligde birbirlerine karşı sıkça rakip olan Hakan Kutlu ile Ertuğrul Sağlam’ın bu akşam teknik adam olarak birbirlerine karşı verecekleri üstünlük mücadelesi saha içinde futbolcuların verecekleri mücadele kadar önem taşıyor.

Bu forma için terimizin sonuna kadar mücadele edeceğiz!

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ellerindeki mevcut kadro ile Dadaşlar diyarını en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirterek, “Bu forma için terimizin son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Sağlam: Uyumlu bir takımla oynayacağız

Kocaelispor’da teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, “Erzurumspor gibi Uyumlu bir takımla oynayacağımızın farkındayız” dedi.

Yeşil-siyahlıların hocası Sağlam, Erzurumspor maçı öncesi temkinli konuştu.

Sağlam, “İşi sıkı tutup takım içerisinde oluşabilecek bir rehavet ortamını engellemek için sürekli olarak oyuncularımızla konuşuyoruz. Bizim hedefimiz çok büyük. Hedefimiz doğrultusunda en ufak bir açık vermememiz gerekiyor. Erzurumspor maçı yine bizim için final niteliğinde bir karşılaşma olacak. Bundan sonraki maçlarımızın hepsi bizim için final niteliğindedir” dedi.

Erzurumspor’un iyi bir takım olduğunu ve birkaç yıldır birlikte oynayan aynı oyuncu gurubuna sahip olduğuna dikkat çeken Sağlam, “ Uyumlu bir takımla oynayacağımızın farkındayız. Eğer biz çok iyi mücadele edip, kazanmayı çok istersek, oyunu doğru oynarsak, saha içerisinde herkes birbirine yardım eder, birbirini desteklerse bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok” şeklinde konuştu.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.