1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Korona virüse yakalanan doktor yaşadıklarını anlattı... "Yerime çalışacak doktor bulamazsam...
Korona virüse yakalanan doktor yaşadıklarını anlattı... "Yerime çalışacak doktor bulamazsam...

Korona virüse yakalanan doktor yaşadıklarını anlattı... "Yerime çalışacak doktor bulamazsam...

Ercan Erdoğan isimli Aile Hekimi, korona virüse yakalanmasının ardından evde karantina süreci başladı. Yaşadıklarını anlatan Erdoğan, "Benim yerime tüm hastalarıma bakıp tüm işlemlerimi yapan bir hekim bulamazsam bu ay sadece 8 günlük maaş alacağım söylen

A+A-

Erzurum Güncel- Ercan Erdoğan isimli Aile Hekimi, korona virüse yakalanmasının ardından evde karantina süreci başladı. Yaşadıklarını anlatan Erdoğan, "Benim yerime tüm hastalarıma bakıp tüm işlemlerimi yapan bir hekim bulamazsam bu ay sadece 8 günlük maaş alacağım söylendi. Hastalıkla savaşırken üstüne maaş kesintisi yaşamak gerçekten çok üzücü" ifadelerini kullandı.

Ercan Erdoğan isimli Aile Hekimi, korona virüse yakalanmasının ardından evde karantina süreci başladı. Yaşadıklarını anlatan Erdoğan, "Benim yerime tüm hastalarıma bakıp tüm işlemlerimi yapan bir hekim bulamazsam bu ay sadece 8 günlük maaş alacağım söylendi. Hastalıkla savaşırken üstüne maaş kesintisi yaşamak gerçekten çok üzücü" ifadelerini kullandı.

HAMİLE EŞİNDE DE SEMPTOMLAR BAŞLADI

Yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlatan Erdoğan, "Bugün hastalığımın ikinci günü. Halsizliğim iki katına çıkmış, eklem ve kas ağrılarım başladı. Belden ayak parmaklarına kadar her yerim sızlıyor şuan. Kollarım ve parmaklarım sancılanıyor. Bu ağrılar yüzünden gece uyuyamadım. Eşim 7 aylık gebe onun da semptomları başladı. 22 gün karantinamın da 2. Günü. Benim yerime tüm hastalarıma bakıp tüm işlemlerimi yapan bir hekim bulamazsam bu ay sadece 8 günlük maaş alacağım söylendi. Hastalıkla savaşırken üstüne maaş kesintisi yaşamak gerçekten çok üzücü" ifadelerini paylaştı. 

İşte o paylaşım:

doktor-1.jpg

"DURUMU BİLMENİZİ İSTEDİM"

Maddi bir sıkıntısı olmadığını ama durumun bilmesini istediğini söyleyen Erdoğan, "Benim gibi onlarca arkadaşımızın ana maaşı kesildi. Dile getirmek konusunu açmak Hiç Hoş bir değil, Ama böyle bir durumun olması çok daha kötü" dedi. 

İşte o paylaşım:
doktor-001.jpg

Kaynak: Korona virüse yakalanan doktor yaşadıklarını anlattı... "Yerime çalışacak doktor bulamazsam..."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.