1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Koronavirüs kurallarına uymayan yandı
Koronavirüs kurallarına uymayan yandı

Koronavirüs kurallarına uymayan yandı

Tüm dünyayı kasıp kavuran korona virüs vakalarının ardından Sağlık Bakanlığı aldığı önlemlerle diğer ülkelere örnek olmaya devam ediyor.

A+A-

Erzurum Güncel-  Son zamanlarda sosyal medyada yer alan aralarında birçok ünlünün de yer aldığı ve yurt dışından gelmelerine rağmen bazı vatandaşların 14 gün kuralına uymadığı şeklinde paylaşımlara tepkiler yine sosyal medyadan geliyor. Alınan son dakika bilgisine göre bazı vatandaşlar, 14 gün kuralına uymayanlara ceza verilmesi konusunda paylaşımlar yaparken, İçişleri ve Sağlık Bakanlığı'nın gelen şikayetleri değerlendireceği belirtildi. İşte dakika dakika yeni gelişmeye ilişkin son ayrıntılar 

Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca'nın umre ziyaretinden dönen bir vatandaşta koronavirüs (corona virüsü) test sonucunun pozitif çıktığını son dakika olarak açıklamasının ardından Türkiye'deki vaka sayısı dün gece itibarıyla 18'e yükseldi. Bu kapsamda her geçen dakika yeni gelişmelerin olduğu krizde son bilgiye göre Sağlık Bakanlığı tarafından alınan önlemler arttırılırken, hafta sonu umreden dönen 10 bin 330 kişi Ankara ve Konya'daki 5 yurtta karantina altına alınmaya başlandı.

14 GÜN KURALINA UYMAYANLAR HAKKINDA ŞİKAYET

Korona virüs ile ilgili önlemler kapsamında bakanlıkça daha önceki günlerde de hem yurtdışı gezilerinden hemde umre ziyaretinden gelen ve evde 14 gün istirahat kuralına uyması söylendiği halde buna uymayan vatandaşlar konusunda şikayetler başladı.

SON DAKİKA: İki bakanlık harekete geçti >>

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.