1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Koronavirüste 81 il için en kritik noktalar açıklandı!
Koronavirüste 81 il için en kritik noktalar açıklandı!

Koronavirüste 81 il için en kritik noktalar açıklandı!

Koronavirüse karşı verilen mücadeleye ilişkin en güncel bilgiler ve vakaların canlı takibinin yapılabildiği Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında önemli bir risk haritası güncellemesi yapıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- 81 ilin tamamı için en riskli noktaları işaretlendi. HES üzerinden risk haritasının paylaşıldığı koronavirüs bulaş riski haritasında kırmızı alarm veren mahalle, sokak, site ve caddeler bir bir işlendi. Yaklaşık iki haftadır devam eden yeni tedbirlere rağmen halen düşüş halen rutin hale gelmezken son dakika haberine göre Büyükşehirler dışında da birçok kent koronavirüs tarafından adeta esir alınmış durumda.

Son dakika haberi... 81 il için açıklandı! İşte il il koronavirüste en riskli noktalar

ERZURUM

Erzurum kent merkezinde yer yer kırmızı harita yer yer sarı ve açık renkler görülse de ortalamanın üzerinde seyreden bir bulaş risk durumu söz konusu. Sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamalarla ilgili ihlallerin yaşandığı illerimizden olan Erzurum'da da bu yasakları ihlal edenlere cezai işlem uygulandı.

Tüm illerin bilgileri aşağıdaki linkte 

https://www.sabah.com.tr/gundem/2020/12/10/son-dakika-haberi-81-il-icin-aciklandi-iste-il-il-koronaviruste-en-riskli-noktalar?paging=32

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.