1. YAZARLAR

  2. Recep Kapucu

  3. Küçükoğlu'nun dönüşü muhteşem oldu...
Recep Kapucu

Recep Kapucu

Yazarın Tüm Yazıları >

Küçükoğlu'nun dönüşü muhteşem oldu...

A+A-

Günün adamı AK Partinin genç il Başkanı İbrahim Küçükoğlu oldu.

Bir çok kişinin ismi il başkanlığı için geçerken,

Ak Parti Genel Merkezi tercihini Av. İbrahim Küçükoğlu'ndan yana kullandı.

ŞÖYLE BİR ESKİLERE GİDELİM...

Küçükoğlu, istifa etmeyince görevden alındı!..

Bütün baskılara rağmen Ak Parti il başkanlığına aday olan Recep Küçükoğlu’nun yakaladığı başarının faturası nihayet kesildi. İl Genel Meclisi seçimlerinde desteklediği Tahsin Bayramoğlu’nun disipline sevk edilmesinin ardından Palandöken İlçe Başkanı İbrahim Küçükoğlu görevden alındı…

Ak Parti ‘de bütün baskılara rağmen il başkanlığına aday olan Recep Küçükoğlu’nun yakaladığı başarının faturası nihayet kesildi.

Parti Genel Merkezi, Recep Küçükoğlu’nun ardından İl Genel Meclisi seçimlerinde teşkilat yönetiminin muhalefetine rağmen aday olan Tahsin Bayramoğlu’nu disipline sevk ettikten sonra Palandöken İlçe Başkanı İbrahim Küçükoğlu’nu da görevden alındı….

Erzurum siyaset arenasında gelecek vaad eden genç ve donanımlı bir partilinin görevden alınması Ak Parti Erzurum teşkilatını iyice karıştırdı. Özellikle açılım sürecine parti politikalarını tabana anlatmak için çaba harcayan birikimli insanları ürküttü.

Bayramın hemen ardından Ankara’ya çağrılan ilçe başkanı Küçükoğlu genel merkezde adeta sorgulandı. İl başkanlığı seçim sürecinde istifa etmesi için yoğun bir baskı ile karşılaşan Küçükoğlu, 4 ay dayandığı Palandöken ilçe başkanlığı görevinden Ankara’ya çağrılarak bir kez daha istifa etmesi istendi. Bunu kabul etmeyen Küçükoğlu’na görevden alındığı tebliğ edildi.

Görevinin başında olduğunu ve partisine bir zarar vermemek için elinden geleni yaptığını söylemesine rağmen; kendisine amcası Recep Küçükoğlu’nun günahı için kurban olarak seçildiği açık olarak söylenen İbrahim Küçükoğlu, bu tavır karşısında şaşkınlığını gizleyemedi

Öte yandan, Küçükoğlu’nun görevden alındığı haberinin duyulmasının ardından Palandöken ilçe teşkilatında bir çok istifa bekleniyor. Ankara’dan bugün dönmesi beklenen istifa ettirilmiş ilçe başkanı Küçükoğlu’nun Kurban Bayramı’nın hemen ardından görevden alınması; ‘Ak Parti kurbanını Erzurum’da bayramdan sonra kesti..’ şeklinde yorumlanıyor.

Ak Parti Erzurum teşkilatında gittikçe derinleşen iç kavganın arkasında ki ismin kim olduğunun iyi bilindiğini, ama o kişinin de 2011 seçimlerinde listede kendine yer bulamayacağını vurgulayan partililer ise “Êrzurum siyasetinde farklı açılımlar yapacak genç ve yetenekli isimlerin önü teker teker kesiliyor. Erzurum’da adeta partiyi birileri kendi tekeline almiş durumda. Bu tavır şehre de, Ak Parti ‘ye de zarar veriyor. Bu gidişe artık birileri ‘dur ‘ demeli” diye yorumlar yapılıyor.

Bu haber 3 Aralık 2009 tarihinde bir çok gazetede yayınlandı.

Yeni il Başkanı İbrahim Küçükoğlu, partisine küsmedi.

Bir nefer olarak yine Partisi için çalıştı.

Ve 14 yıl sonra Av. İbrahim Küçükoğlu,

Muhteşem bir dönüş yaptı.

AK Partiye il Başkanı oldu.

fqm-hnlwwae75y9.jpgfqmxiaaxgaycntf.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.