1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden ekranlara döneceği iddia edildi!
Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden ekranlara döneceği iddia edildi!

Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden ekranlara döneceği iddia edildi!

Kurtlar Vadisi, Türk televizyon tarihinde unutulmaz diziler arasında işaret edilebiliyor. Bu nedenle birçok dizisever tarafından dizinin çekimlerine tekrardan başlaması da istenebiliyor. Ayrıca son günlerde Kurtlar Vadisi'nin tekrardan başlayacağı da iddi

A+A-

Erzurum Güncel- Kurtlar Vadisi birçok dizisever tarafından izleniyordu. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda; Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Özgü Namal ve Oktay Kaynarca gibi başarılı oyuncular da bulunuyordu. Ancak kısa süre içerisinde milyonlara erişen Kurtlar Vadisi dizisi son buldu. Bu nedenle pek çok dizisever Kurtlar Vadisi'nin tekrardan başlamasını da istiyor.

KURTLAR VADİSİ'NİN TEKRARDAN BAŞLAYACAĞI İDDİA EDİLDİ

Necati Şaşmaz ve Gürkan Uygun gibi isimlerin de rol aldığı Kurtlar Vadisi dizisinin tekrardan başlayacağı iddia ediliyordu. Ayrıca söz konusu iddialar sosyal medyada hızla yayılarak adeta gündem oldu.

Öte yandan Kurtlar Vadisi dizisinin, 'Kurtlar Vadisi Kaos' adı ile dijital platform üzerinden yayımlanacağı da iddia edildi. Ayrıca Kurtlar Vadisi ile ilgili beklenen açıklama, Pana Film'den geldi.

PANA FİLM'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Pana Film'den yapılan resmi açıklamada, Kurtlar Vadisi dizisinin başlayacağı ile ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Öte yandan dizinin ekranlara döneceği zaman, kadro ve platform hakkındaki haberleri ve gelişmeleri kaynağından öğrenmek için yapımcı şirketin ve Necati Şaşmaz'ın yapacağı açıklamaların dikkate alınması gerektiği duyuruldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.