1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. Kuşu Kurtarırken Kollarından Olan Ramazan, Öğrencilerin Gönderdiği Videoyu İzledi
Kuşu Kurtarırken Kollarından Olan Ramazan, Öğrencilerin Gönderdiği Videoyu İzledi

Kuşu Kurtarırken Kollarından Olan Ramazan, Öğrencilerin Gönderdiği Videoyu İzledi

Erzurum'da hastanede iki kolu da kesilen Ramazan Taşdemir'e Türkiye'nin dört bir yanından küçük öğrenciler video mesajlarıyla sevgilerini ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Videoyu izleyen Ramazan duygulandı ve Fenerbahçe aşkını dile getirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Ağrı'nın Diyadin ilçesinde yüksek gerilim hattının geçtiği elektrik tellerine takılan kuşu kurtarmak isterken akıma kapılan ve ardından Erzurum'da hastanede iki kolu da kesilen Ramazan Taşdemir'e Türkiye'nin dört bir yanından küçük öğrenciler video mesajlarıyla sevgilerini ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Videoyu izleyen Ramazan duygulandı ve Fenerbahçe aşkını dile getirdi.

Diyadin'de yaklaşık 1 ay önce küçük bir kuşu kurtarmak adına büyük bir fedakarlık yaparak elektriğe kapılan ve daha sonra kollarını kaybeden Ramazan Taşdemir için Hatay'ın Dörtyol ilçesi Karakese İlkokulu'nda görev yapan sınıf öğretmeni İbrahim Gök ve öğrencileri tarafından Türkiye genelinde bir kampanya başlatıldı. Bu kampanyaya KonyaHatayBalıkesirAntalya gibi şehirlerden birçok öğretmen ve öğrenci katılarak video mesajlarıyla Ramazan Taşdemir'e sevgilerini ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Videoyu izleyerek duygulanan Ramazan Taşdemir, kendisini unutmayan küçük öğrencilere teşekkür etti.

"Fenerbahçe fanatiğiyim"

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezinde tedavisi süren Ramazan, en büyük arzularından birisinin Kadıköy'de Fenerbahçe'nin maçını izleyip futbolcularla bir araya gelmek olduğunu söyledi.

Ramazan Taşdemir, "Buradan taburcu olduktan sonra Fenerbahçe'nin maçına gitmek istiyorum. Futbolcuları görmek istiyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.