1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kutlu: Galibiyeti kaçıran taraf bizdik
Kutlu: Galibiyeti kaçıran taraf bizdik

Kutlu: Galibiyeti kaçıran taraf bizdik

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Erzurumspor bugün iyi direndi gibi yorumlar görüyorum. Kesinlikle katılmıyorum. Biz bugün galibiyeti kaçıran taraftık” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Erzurumspor bugün iyi direndi gibi yorumlar görüyorum. Kesinlikle katılmıyorum. Biz bugün galibiyeti kaçıran taraftık” dedi.

 

İrfan TARAKÇIOĞLU-Nurullah PALA/PUSULA

 

Trendyol 1. Ligin 8. Haftasında oynanan ve 1-1 biten Kocaelispor maçından sonra açıklamalarda bulunan Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Erzurumspor bugün iyi direndi gibi yorumlar görüyorum. Kesinlikle katılmıyorum. Biz bugün galibiyeti kaçıran taraftık” dedi.

 

Asıl problem VAR’daydı
“Burada asıl problem VAR’daydı” diyen Teknik Direktör Hakan Kutlu, “Kesinlikle , attığımız ilk golde ofsayt olduğunu düşünmüyorum. Altı dakika beklediler, sonunda ofsayt uydurdular. İnanmıyorum, yapay zeka falan diyorlar. Hikaye bir teknisyen, istenilen noktadan çekiyorlar çizgiyi ona göre iptal ediyorlar. Yıllarca Erzurum şehri ile Erzurumspor ile problem yaşamış VAR hakemlerini bu maça vermelerine anlam veremiyorum. İstanbul’dan Bursa’dan çevre illerden ve Kocaeli’den maça gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyordum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.