1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kutlu; Oyuncularımı tebrik ediyorum
Kutlu; Oyuncularımı tebrik ediyorum

Kutlu; Oyuncularımı tebrik ediyorum

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Azerbaycan’ın güçlü temsilcilerinden Neftçi Bakü karşısında iyi bir oyun çıkardıklarını belirten Teknik Patron Hakan Kutlu, “Oyuna giren oyuncumda, çıkan da elinden gelenin en iyisini yaptı” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Gloria Sports Arena’da Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşılaşan Erzurumspor, Eren Tozlu, Furkan Özhan ve Özgür Sert’in attığı gollerle rakibini 3-1 yendi. Maç sonunda Teknik Direktör Hakan Kutlu, açıklamalarda bulundu.

Kutlu, ‘’Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Yaklaşık bir haftalık periyod da oyuncularımız çok iyi çalıştı ve bugün de iyi bir maç çıkardık. Neftçi Bakü, Azerbaycan’ın önemli ve köklü kulüplerinden biri, hazırlık karşılaşması da olsa kazanmak önemli. Oyuna giren çıkan tüm oyuncularımı ve tüm takımı tebrik ediyorum” dedi.

Kaptan Yumlu riske edilmedi

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, kaptan Mustafa Yumlu’yu riske etmediklerini altını çizerek, “Kaptanımızın ayağında ufak bir ağrısı vardı riske etmek istemedik. Önümüzde bir haftalık hazırlık sürecimiz var. Sıkı bir şekilde hazırlanıp ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşılaşacağımız Bandırmaspor maçına en iyi şekilde, en hazır şekilde çıkacağız” diye konuştu.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.