1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kutlu, yeni sezon için kolları sıvadı
Kutlu, yeni sezon için kolları sıvadı

Kutlu, yeni sezon için kolları sıvadı

Bir çok kulübün teklifine ‘Hayır’ diyerek yuvada kalan Teknik Direktör Hakan Kutlu, boş durmuyor. Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in “Transfer tahtasını açacağız” mesajı deneyimli teknik adamı oldukça umutlandırdı.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ile el sıkışan ve yuvada kalan Teknik Direktör Hakan Kutlu, yeni sezon planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Ankara’da ailesinin yanında bulunan tecrübeli teknik adam, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’in “Sözümüz söz, transfer tahtasını açacağız” açıklamaları üzerine umutlanırken, şimdiden transfer listesini hazırlamaya başladı.

Bir çok takımın gündeminde yer alıyordu

Önceki sezon Ezurumspor’un teknik direktörü olarak bir mucizeye imza atan ve takımı ligde tutan Teknik Patron Hakan Kutlu, geride bıraktığımız sezon da Dadaşlar’a son üç haftaya kadar Play-Off heyecanı yaşatarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Bir çok takımın transfer girişimine rağmen tümüne ‘Hayır’ diyerek yuvada kalan Kutlu, taraftarın gönlünde bir kez taht kurdu.

Hem çıkma hem düşme mücadelesi kıran kırana geçecek

2024-2025 sezonun geride bıraktığımız sezondan çok zorlu geçeceğini ifade eden Erzurumspor’un hocası Hakan Kutlu, “Zorlu bir lig bizi bekliyor. Geçen sezondan çok daha çetin bir sezon olacak. Hem şampiyonluk yarışı hem de ligde kalma mücadelesi kıran kırana geçecek. Bu bilinçle hazırlıklarımızı yapacağız” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.