1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. LÖSEV'den Erzurum'un çocuklarına anlamlı yardım
LÖSEV'den  Erzurum'un çocuklarına anlamlı yardım

LÖSEV'den Erzurum'un çocuklarına anlamlı yardım

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesinde lösemi ve kanser mücadelesi veren çocuklar ve ailelerine destek olmaya devam etti. Bu kapsamda bayram öncesi yüzlerce aileye 50 bin TL tutarında yardım.

A+A-

Gazete Güncel- LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, “Her Kurban Lösemili Çocuklara Can” diyerek vekaleten kurban bağışlarını kabul etmeye devam ediyor. 12 ay boyunca taze et ve et ürünleri olarak vakfa kayıtlı, lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklar ve ailelerine ulaştırılıyor. Kurban Bayramı öncesinde de “Mutlu Et” Projesi kapsamında et ve et ürünleri yardımlarını hastalarına ulaştıran LÖSEV, yapılan bayram ve niyet bağışlarıyla da lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların tedavi, eğitim, konaklama başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Türkiye genelinde başlatılan bu desteklerle, Ankara başta olmak üzere, Adana, Adıyaman, Antalya, Batman, Bursa, Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Nevşehir, Niğde, Ordu, Samsun, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van ve Zonguldak gibi illerde kanser ile mücadele eden yüzlerce aileye destek veriliyor.

Niyet Bağışlarınız Hayat Bulsun

Vekaleten kurban kesimlerini dini usullere uygun olarak yapan LÖSEV; noter, veteriner hekim, din görevlisi huzurunda, bağışçıların isimlerini tek tek okuyarak, kesimleri kameralarla kayıt altına alarak gerçekleştiriyor.  Ayrıca bağışçılarına lösemi ve kanser ile mücadele eden çocukların ilaç, kan, tedavi masrafları için “Niyet Bağışı” seçeneğini de sunan LÖSEV, kalpleri fethetmeye devam ediyor.

losev-den-anlamli-yardim-1866-webp.webp

 

Özlem İpek/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.