1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Manchester United için gizli plan! Okan Buruk takımı böyle hazırladı
Manchester United için gizli plan! Okan Buruk takımı böyle hazırladı

Manchester United için gizli plan! Okan Buruk takımı böyle hazırladı

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un planı belli oldu. Ziyech'i İngiltere'ye götürmeyen Buruk, planlarını Wilfried Zaha'nın üzerine kurdu. İşte detaylar...

A+A-

Erzurum Güncel- İlk hafta Galatasaray, Kopenhag ile 2-2 berabere kalırken, Manchester United deplasmanda B.Münih'e 4-3 yenilmişti. Sarı-kırmızılı takım, Old Trafford'da Kırmızı Şeytanlar'ı devirip grupta avantajlı konuma gelmek istiyor.

Teknik direktör Okan Buruk, Başakşehir'in başında Şampiyonlar Ligi'nde rakip olduğu Manchester United'a karşı İstanbul'da 2-1'lik galibiyet görmüş, futbolculuğundaysa İngiliz devini Şampiyonlar Ligi dışına iten G.Saray'ın kadrosunda yer almıştı. Buruk, futbolcu olarak 2000'de zirvesine çıktığı Avrupa'da, teknik direktör olarak destan yazma peşinde.

KAMERALAR İÇİN ÖZEL ÖNLEM

Sarı-kırmızılı teknik heyet dün farklı bir hamle yaparak İstanbul'da idman yapıp, İngiltere yolculuğuna çıktı. Old Trafford'da son taktik çalışmasının kameralara yansımasını istemeyen Okan Buruk, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalışmanın 15 dakikasını basına açarak UEFA şartlarını da yerine getirdi.

5 AYDIR KAYBETMİYOR

Old Trafford Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşma EXXEN'den canlı yayınlanacak ve Slovak hakem İvan Kruzliak düdük çalacak. Resmi maçlarda son yenilgisini 30 Nisan tarihinde derbide Beşiktaş'tan alan sarı-kırmızılılar, seriye ManU'yu de eklemek istiyor. Aslan son 19 maçın 16'sını kazanırken 3 defa sahadan beraberlikle ayrıldı

PLANLAR ZAHA ÜSTÜNE KURULDU

Galatasaray'ın flaş transferi Wilfried Zaha bir aydır özel olarak Manchester United sınavına hazırlanıyor. 3 maçta oyuna sonradan giren ve Ankaragücü karşılaşmasına 11'de başlayan yıldız futbolcu, attığı gol ve oynadığı etkili oyunla yüzde yüz hazır hale geldiğini gösterdi. Teknik direktör Okan Buruk, Old Trafford'da hücum planlarını Fildişili futbolcu üzerine kurdu. Manchester United savunmasında doğacak boşlukları değerlendirecek Zaha'dan, paslarıyla İcardi'yi beslemesi istendi.

ZİYECH GÖTÜRÜLMEDİ

Galatasaray'ın dün sabah yapılan antrenmanı sonrası İngiltere kamp kadrosu da açıklandı. Hakim Ziyech ve Kazımcan Karataş yolculukta takıma eşlik etmedi. UEFA kadrosuna bildirilmeyen Eyüp Aydın ve Halil Dervişoğlu ise zaten bu kulvarda forma şansına sahip değiller.

Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.